המחזור התשיעי בליגת העל ייצא מחר (שבת) לדרך עם שינוי מרענן. לאחר המעבר לשעון החורף, יחל המחזור עם משחק בשעה 15:00 והמשחק האחרון של יום שבת ייצא לדרך בשעה 19:30. במוקד: שתי קבוצות שירצו להתאושש. אחת היא מכבי חיפה, כשברק בכר ינסה להשיג ניצחון בכורה בקדנציה השלישית בחזרתו לסמי עופר מול הפועל ירושלים. השנייה היא הפועל תל אביב, שהפסידה לבית"ר ירושלים בגמר גביע הטוטו ותנסה לחזור למסלול הניצחונות מול עירוני טבריה. הצביעו בסקר: איך ייגמרו המשחקים?
מכבי חיפה – הפועל ירושלים (15:00, ספורט4)
אחרי עוד מחזור שנגמר בחוסר שביעות רצון, בו הירוקים התארחו אצל טבריה ויצאו עם נקודה בלבד, הם מגיעים לסמי עופר ופוגשים את אחת הקבוצות החלשות העונה בליגה. היריבה, הפועל ירושלים, שהצליחה לצבור עד כה שתי נקודות בלבד בשמונה מחזורים, בונה על הפתעה גדולה שתוציא אותה מהבור ומנגד תעמיק את זה של מכבי חיפה.
הפועל תל אביב – עירוני טבריה (17:30, ספורט4)
אחרי פתיחת עונה טובה, החבורה של אליניב ברדה קצת איבדה גובה עם שלושה הפסדים רצופים (לא כולל הדרבי שפוצץ). מנגד, הקבוצה מהצפון מגיעה מעודדת אחרי שהצליחה לחלץ נקודה ממכבי חיפה בזכות שער דרמטי, ואם תצליח לנצח היא תשתווה במספר הנקודות להפועל תל אביב עם 13.
מ.ס. אשדוד – הפועל חיפה (18:30)
שתי הקבוצות עד כה בקצב צבירת נקודות נאה ובמאזן 11 נקודות לכל אחת. הקבוצה של חיים סילבס מגיעה אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות וזו של גל אראל אחרי ניצחון מול בני ריינה והפסד לבית"ר ירושלים. בשני המשחקים האחרונים בין הקבוצות באצטדיון הי"א בליגה ניצחה האורחת 0:1.
הפועל פתח תקוה – בני סכנין (18:30)
אחרי שפתחה טוב את העונה, המארחת במשחק מחר רשמה כמה תוצאות לא טובות והשיגה שתי נקודות בלבד בארבעת המשחקים האחרונים. האורחת מנגד בכושר קצת יותר טוב אחרי שבארבעת המשחקים האחרונים השיגה שמונה נקודות ובמשחקי חוץ העונה היא עם 7 נקודות מתוך 12 אפשריות.
בני ריינה – מכבי תל אביב (19:30, ספורט2)
אחרי שהפסידה להפועל באר שבע, נועלת הטבלה פוגשת את האלופה כשפערי הרמות ברורים. הקבוצה של ז'ארקו לאזטיץ' נשמה לרווחה אחרי ה-1:3 מול עירוני קרית שמונה והיא תנסה לצבור עוד שלוש נקודות שיוכלו לצמק את הפער מהפסגה לנקודה, אם הפועל ב"ש תפסיד לבית"ר ירושלים ביום שני.
מה דעתך על הכתבה?