מכבי חיפה תמכור את הכוכב שלה באמצע העונה? "אולי השושלת הזאת נגמרה"

play
יעקב שחר נשיא מכבי חיפה | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי חיפה איבדה יתרון כפול ושוב ספגה בתוספת הזמן מול הפועל י-ם 04:24

שלמה וייס התייחס ב"מעל הליגה", פודקאסט הכדורגל הישראלי של ספורט1, לעתיד סק: "העונה הזו היא הטובה ביותר שלו מאז הראשונה, אבל החוזה נגמר בסוף העונה, הם לא ישבו איתו למו"מ - אם תגיע הצעה מקטאר או מהאמירויות בינואר, אני לא רואה את מכבי חיפה אומרת לא"

(גודל טקסט)

שלמה וייס התייחס ב"מעל הליגה", פודקאסט הכדורגל הישראלי של ספורט1, לעתידו של עבדולאי סק. וייס טען במפתיע שבלם מכבי חיפה נמצא ביכולת הטובה ביותר שלו מאז העונה הראשונה במועדון, אך הבהיר שהירוקים עשויים לשחררו כבר בינואר אם תגיע הצעה מתאימה.

צפו בפרק המלא של "מעל הליגה" עם שלמה וייס וניצן פלד

וייס, שמסקר את הירוקים בוואלה ובספורט1, התייחס ליכולת של סק, שמציג העונה לא מעט משחקים טובים אך מבצע טעויות קריטיות שמובילות לאיבוד נקודות. וייס הפתיע: "אני חושב שהעונה הזו היא הטובה ביותר שלו מאז העונה הראשונה במכבי חיפה. זו דעה לא פופולרית. בשתי העונות האחרונות הוא היה קטסטרופלי. חוסר המזל שלו העונה הוא שכל טעות שלו העונה גורמת לגול או לפנדל. אם נגד הפועל ירושלים ירמקוב לוקח את הכדור הזה, אף אחד לא זוכר את העבירה של סק".

לדבריו, סק נמצא במצב חוזי לא ברור, דבר שעלול להוביל לעזיבתו במהלך חלון ההעברות: "נגמר לו החוזה בסוף העונה ומכבי חיפה אפילו לא ישבה איתו למשא ומתן. לכל זה צריך להוסיף שהוא יעזוב בדצמבר לאליפות אפריקה עם סנגל. אני עומד על זה שאם תציע הצעה בינואר מקטאר או מהאמירויות, שזה הדברים שיכולים בגילו להגיע, אני לא רואה את מכבי חיפה שוכבת על הגדר ואומרת לא, כי היא בעצמה לא בטוחה ואומרת שאולי נגמרה השושלת הזו. כל עוד הוא פה הוא ישחק, כי במצבת הבלמים הקיימת הוא יותר טוב משחקנים אחרים".

עבדולאי סק מול סדריק דון | ברני ארדוב
עוד באותו נושא: מכבי חיפה, עבדולאי סק

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי