"'אני יודע כמה כסף קיבלת במכבי תל אביב ואני מוכן לתת לך 40 אלף דולר לעונה"

play
מיטש גולדהאר בעלי מכבי תל אביב | דני מרון
צפו: הפועל באר שבע ממשיכה לא להפסיד בטדי וניצחה 0:1 את בית"ר ירושלים 03:52

חודש בלי קבוצה כשהליגה מתחילה, הצעה של 40 אלף דולר שלא נסגרה הרבה מעל ובעונה השנייה טלפון לאבא עם דרישה להוריד 50% מהשכר בתמורת לעונה נוספת: איינבינדר חושף את הסיפור המדהים על ההתנהלות של אלי טביב - "האיש גאון" | צפו

(גודל טקסט)

שחקן העבר והפרשן בהווה, דן איינבינדר, התארח בפרק החדש של "רביבו ושכנר" מבית ספורט1. בין השאר, הוא חשף סיפור מדהים שממחיש את ההתנהלות של אלי טביב כבעלים בכדורגל הישראלי.

איינבינדר פירט: "סיימתי במכבי תל אביב, הפכתי להיות שחקן חופשי אחרי שחתכתי את החוזה איתם כי הייתה אמורה להיות לי עוד עונה. סיכמנו על פיצוי בשביל שאני אהפוך להיות שחקן חופשי ואוותר על החוזה שהיה לי. באותו זמן אימנו בבית"ר ברדה ודראפיץ' ומאוד מאוד רצו אותי – כל יום טלפונים, 'תחכה, תחכה'. אני מחכה ורוצה ונשאר חופשי והליגה כבר ממש מתחילה".

אלי טביב | ברני ארדוב

איינבינדר המשיך: "אחרי כמעט חודש אלי טביב מתקשר ואומר לי: 'אני יודע כמה כסף קיבלת במכבי תל אביב ואני מוכן לתת לך 40 אלף דולר בעונה'. זה לא נסגר הרבה מעל, כי מאוד רציתי לחזור לבית"ר ירושלים. חתמתי לשנתיים, לא בסכום גדול יותר מ-40 אלף דולר".

איינבינדר סיפר שזה לא נגמר שם: "לגבי העונה השנייה, הייתה לטביב אופציה. הוא התקשר לאבא שלי ואמר לו: 'אני רוצה לממש אותה, אבל אני רוצה להוריד לו 50 אחוז מהשכר ואני אתן לו עוד עונה'. אלי זה גאון. חשוב להגיד שהפיצוי שקיבלתי ממכבי תל אביב היה מאוד גדול".

צפו בפרק המלא של "רביבו ושכנר" עם דן איינבינדר

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי