למרות ההפסד, ז'ארקו לאזטיץ' היה מרוצה: "הגיע לנו יותר"

play
מאמן מכבי תל אביב ז'ארקו לאזטיץ' | רויטרס
צפו בתקציר: מכבי תל אביב הפסידה 2:0 לאסטון וילה, שתי החמצות ענק לדור פ 04:06

מאמן מכבי תל אביב היה שבע רצון אחרי ה-2:0 לאסטון וילה בליגה האירופית: "האיכות שלהם עשתה את ההבדל, הייתה לנו הופעה מצוינות"

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

מכבי תל אביב רשמה הערב (חמישי) הפסד שלישי רצוף בליגה האירופית ונותרה עם נקודה אחת מ-12 אפשריות. הצהובים נכנעו 2:0 לאסטון וילה – אחת הפייבוריטיות לזכייה במפעל – וינסו לשפר את הופעתם ועמדתם בהמשך.

ז'ארקו לאזטיץ' אמר בסיום: "זה מתסכל, האיכות שלהם עשתה את ההבדל וברכות לאסטון וילה. ברכות גם לשחקנים שלי על הופעה טובה וגישה טובה מאוד. הראינו מי אנחנו. ההחמצות? לא יודע מה הסיבה, שני השוערים הצילו. הפרטים הקטנים הכריעו. אני מרגיש שהגיע לנו יותר, אין ספק. זו יריבה חזקה מאוד, הייתה לנו הופעה מצוינת".

לקראת בית"ר ירושלים: "רוטציות? אבחר את השחקנים הטובים ביותר והטריים ביותר".

דור פרץ שחקן מכבי תל אביב
דור פרץ קפטן מכבי תל אביב | אודי ציטיאט

דור פרץ: "צריך להבקיע שערים, זה קודם כל. היו סיטואציות שמשנות משחק, זה על ניצול מצבים. הם הענישו אותנו ואנחנו היינו ליד במצבים שלנו. זה לא מספיק. היו לי הזדמנויות אדירות, לא טובות. יכולתי להוביל את המשחק או לחזור במחצית השנייה, אלה היו רגעים קריטיים. נלמד מזה, נשתפר ונתקדם. לקבל גול בתוספת הזמן של המחצית הראשונה זה קריטי. נמשיך להגיע מוכנים ומרוכזים, ונקווה שבמשחקים הבאים נבקיע שערים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי