בעירוני קרית שמונה קיוו לחזור לארח העונה את משחקי הקבוצה באצטדיון העירוני בעיר, אולם בשלב זה יש פסימיות גדולה בנוגע לאפשרות הזו. מחר (חמישי) תיערך פגישה שעשויה להיות מכרעת במשרד הספורט, אליה הוזמנו נציגי העירייה ונציגת מנהלת הליגות בכדורגל. המטרה היא להכשיר את המגרש בקרית שמונה לטובת חזרת הקבוצה לשחק בו, אבל גם זה רחוק מלהתרחש.
כידוע, עירוני קרית שמונה משחקת באצטדיון מרים בנתניה, רחוק מאוד מהעיר הצפונית. במועדון רוצים לחזור הביתה, אבל מביעים פסימיות רבה באשר לכך. מחר תיערך סוף סוף הפגישה במשרד הספורט שעשויה להוביל להתפתחות לה מחכים בקרית שמונה וגם במנהלת הליגות בכדורגל אבל למרות זאת אין כאמור אופטימיות אצל הגורמים השונים ובקבוצה עצמה וקיים חשש שגם העונה הקבוצה תשלים עונת משחקים מלאה כמארחת באצטדיון מרים בנתניה.
בעירוני קרית שמונה בירכו הבוקר על כך שהמנהלת בתוך העניין ורוצה לסייע אבל לצד זה כאמור אין אופטימיות רבה, שהדברים יסתדרו ושהקבוצה תחזור לאצטדיון העונה.
מה דעתך על הכתבה?