בסביבת קמארה טוענים שהוא עשוי להפתיע. בן חמו יתחיל לקבל הזדמנויות?

play
מוחמד עלי קמארה שחקן מכבי תל אביב פצוע | רויטרס
צפו בתקציר: בית"ר ירושלים השפילה את מכבי תל אביב 2:6 במשחק היסטורי 05:26

הגינאי ישוב לדשא רק לאחר שיתגבר על הכאבים העזים. מקורביו של השחקן סימנו את סיום הפגרה כמועד, אך אם הכאבים יימשכו ההיעדרות יכולה להיות ארוכה יותר. הבלם הצעיר מפגין יכולת טובה באימונים

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

שובו של עלי מוחמד קמארה לפעילות יהיה בהתאם לכאבים מהם הוא סובל כבר שבוע מאז הפציעה בצלעות במשחק מול אסטון וילה. בלם מכבי תל אביב כבר שוחרר מבית החולים בברמינגהם ונמצא בצרפת עם רעייתו. הרופאים שבדקו אותו וטיפלו בו הבהירו לו כי הוא יוכל לשוב לפעילות כאשר יוכל להתגבר על הכאבים העזים מהם הוא סובל בשל השבר באחת מצלעותיו.

בסביבתו של קמארה טוענים הבוקר (חמישי) כי הוא יכול להפתיע ולשוב לקראת חזרת ליגת העל לפעילות בעוד כשבועיים, אבל אם הכאבים יימשכו ההיעדרות יכולה אף להיות ארוכה יותר. על פי לוח הזמנים של מכבי תל אביב יש לה החל מעוד שבועיים במשחק מול ליון בליגה האירופית מקבץ צמוד מאוד של שישה משחקים בשתי הליגות בתוך 19 ימים. קמארה הוא דמות מפתח בהגנה של מכבי תל אביב ובכל הקבוצה, אם כי חסרונו הדגיש גם את זה שיש למכבי תל אביב בלם טוב על הספסל – הייטור, שאפילו כבש שער במשחק מול בית"ר ירושלים בתחילת השבוע בטרם צנחה הקבוצה לתהום העמוקה במחצית השנייה.

שחקן שזוכה להערכה בקרית שלום אבל עדיין לא קיבל הזדמנות הוא איתי בן חמו. הבלם מפגין יכולת טובה מאוד באימונים ולא מן הנמנע שכל עוד קמארה בחוץ, בן חמו יתחיל לקבל הזדמנויות. בשני המשחקים האחרונים הוא נלקח כשחקן מספר 21 בסגל, אבל בסוף לא התלבש ולא נרשם בטופס למשחקים.

שחקן מכבי תל אביב מוחמד עלי קמארה
בקרוב שוב על הדשא? קמארה | אימג'בנק GettyImages, James Gill – Danehouse

בתוך כך השחקנים והצוות המקצועי יצאו אתמול בתום אימון הבוקר לחופשה ארוכה. הם ישובו להתאמן רק ביום רביעי ואז יחלו בהכנות למשחק מול ליון בליגה האירופית בעוד שבועיים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי