"היו דיבורי סרק. אם היו מגישים הצעה – הייתי במכבי חיפה"

play
נשיא מכבי חיפה יעקב שחר | מאור אלקסלסי
צפו בתקציר: מכבי חיפה ספגה בדקה ה-90 וסיימה ב-3:3 משוגע עם בני סכנין 04:46

שרון מימר סיפר ל"קיקטוק" שהדיבורים סביב מעבר אפשרי לירוקים נשמעו פעמיים - אחרי פיטורי בכר, ואחרי פיטור פלורס, אבל "אם רוצים מישהו, פונים אליו"

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

שרון מימר הוא ללא ספק אחד המאמנים הישראלים היותר מצליחים בליגת העל בשנים האחרונות. אחרי שלוש עונות נהדרות בבני ריינה, במהלכן גם הוביל את הקבוצה הצנועה של סעיד בסול לפלייאוף העליון, המאמן חתם בקיץ בבני סכנין ועד כה, מוביל את המועדון, למרות הבלאגן הגדול בקיץ סביב נושא הזרים והניהול, לעונה טובה ושקטה במקום השביעי בטבלה, מעל מכבי חיפה.

בריאיון לרועי זריהן וגילי ורמוט בפודקאסט "קיקטוק" מבית ALL IN, נשאל מימר האם קיבל פנייה במהלך הקיץ ממכבי חיפה, לאחר שזו פיטרה כזכור את ברק בכר. "באותה תקופה מכבי חיפה הייתה בלי מאמן והיו דיבורים על מי יביאו ובסוף הביאו את דייגו פלורס. הייתי על המדף, זה לא שלא יכולתי לקחת את זה. היו דיבורים, אבל אני קורא לזה דיבורי סרק. אם רוצים מישהו, פונים".

שרון מימר מאמן בני סכנין
"הסיפוק פה הוא אדיר". שרון מימר | מאור אלקסלסי

מימר, שמחזיק בחוזהו בסעיף שמאפשר לו לעזוב אם יקבל הצעה מאחת הקבוצות הגדולות, דיבר גם על מועמדותו לקבוצה לאחר הפיטורים של דייגו פלורס העונה, כאשר שמו הוזכר כאחד המועמדים הבולטים, לפני שברק בכר מונה לקדנציה שלישית במועדון: "אחרי שדייגו פלורס הלך אלה היו גם דיבורי סרק. בסוף, אם היו מגישים הצעה, הייתי שם".

עוד באותו נושא: מכבי חיפה, שרון מימר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי