שחקן הפועל באר שבע הודיע שיעזוב בקרוב: "זה היה אמור לקרות קודם"

play
שחקני הפועל באר שבע חוגגים עם ארנולד גאריטה | דני מרון
צפו בתקציר: עם דרמה אדירה בתוספת, באר שבע ואשדוד נפרדו ב-2:2 מהנה 04:23

גאריטה סיפר בריאיון ברומניה שבינואר יהיה שחקן חופשי ללא תמורה: "אני לא בתוכניות. זה הכדורגל"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

ארנולד גאריטה ישוחרר מהפועל באר שבע ללא תמורה עם פתיחת חלון ההעברות של ינואר – כך סיפר בריאיון לתקשורת הרומנית. המהלך אינו מפתיע, שכן החלוץ לא נמצא בתכניות של המאמן רן קוז'וך ושל המוליכה, ואינו מקבל דקות.

ב-Digisport הרומני פנו לגאריטה שניהל מגעים על מעבר בקיץ לאוניברסיטטאה קלוז' והוא סיפר: "זה המצב, בינואר אעזוב את הפועל באר שבע בחינם ואני חושב שיהיו לי הרבה אפשריות. קלוז'? ניהלתי שיחות עם באר שבע לגבי עזיבה, אבל זה לקח זמן ובסוף אוניברסיטטאה פנתה לשחקן אחר".

גאריטה הוסיף: "הייתי אמור לעזוב את באר שבע בחלון ההעברות הקודם, אבל זה לא קרה. אני כבר לא חלק מהתכניות של המועדון – זה הכדורגל, אין מה לעשות".

ארנולד גאריטה, הפועל באר שבע
ארנולד גאריטה, הפועל באר שבע | דני מרון

גאריטה כבש בעונה שעברה 7 שערים ב-37 הופעות במדי הפועל באר שבע בכל המסגרות; 5 בליגה ו-2 בגביע. במהלך הפלייאוף העליון השפעה שלו הלכה ופחתה, הוא שותף לרוב כמחליף ולא הבקיע.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי