מכבי ת"א ספגה אש גם בחו"ל: "פתחה את שעריה בפני ליון. קבוצה חסרת אונים"

play
מרטין סטריאנו שחקן ליון נוגח מעל טייריס אסנטה שחקן מכבי תל אביב | רויטרס
צפו: מכבי ת"א קיוותה להתאושש מהתבוסה לבית"ר, אך ספגה אחת נוספת מליון 03:52

בצרפת כתשו את הצהובים אחרי ה-0:6 המהדהד של ליון: "שלטה בצורה מוחלטת מול קבוצה חלשה מאוד. מופע חד צדדי"

(גודל טקסט)

התקשורת הצרפתית חגגה עם קורנטן טוליסו את השלושער הראשון שלו בקריירה, אמש (חמישי) בניצחון הקליל של ליון 0:6 על מכבי תל אביב, אבל ציינה שוב ושוב את חולשת האלופה הישראלית.

ב-leprogres כתבו: "השחקנים של ליון לא עשו את המסע לסרביה לשווא, ורשמו ניצחון קל מול מכבי תל אביב מוגבלת מאוד. במשחק שבו היריבה פתחה לחלוטין את השערים בפני יריבתה, קורנטן טוליסו, שכבש את השלושער הראשון שלו בקריירה. ראויים לציון גם אבנר, מורטון ושולץ".

בל'אקיפ הוסיפו: "ב-TSC ארנה הכמעט ריק בסרביה, אולימפיק ליון שלטה ללא עוררין מול מכבי תל אביב חסרת האונים. לאחר ההפסד 2:0 לבטיס סביליה במחזור הקודם, ליון חזרה למסלול הניצחונות. במשחק שמתקיים במגרש ניטרלי חייבים להטביע חותם מהר – וזה בדיוק מה שהיא עשתה".

קורנטן טוליסו שחקן ליון חוגג מול שחקני מכבי תל אביב המאוכזבים
קורנטן טוליסו שחקן ליון חוגג מול שחקני מכבי תל אביב המאוכזבים | רויטרס

ב-rmcsport כתבו: "ליון שלטה בצורה מוחלטת מול קבוצה חלשה מאוד במסגרת המחזור החמישי של הליגה האירופית. הניצחון מאפשר לה לעלות לראש טבלת הליגה האירופית והמספרים שוב עובדים לטובתה – וזה העיקר עבור שחקניו של פאולו פונסקה, שסובלים מירידה חדה ביכולת בליגה הצרפתית".

העיתונאי דניאל ריולו ציין בשידור ב-rmcsport: "מכבי תל אביב הגיעה למשחק במצב קשה – חסרת ביטחון, חסרת עומק בסגל. המשחק בסרביה היה כמעט ללא קהל וזה נתן לליון יתרון אדיר. היא ידעה לא לפספס את ההזדמנות והפכה את המשחק למופע חד צדדי מהרגע הראשון".

עוד באותו נושא: ליון, מכבי תל אביב בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי