בתקשורת הסרבית ממשיכים לעסוק באירוע החריג שחווה ז'ארקו לאזטיץ'. מזכ"ל התאחדות הכדורגל הסרבית, בראנקו ראדויאקו, התייחס לירי הפירוטכניקה מתחת לביתו של המאמן והדגיש כי מצבם של לאזטיץ' ומשפחתו מטריד מאוד את ההתאחדות.
"המצב אליו נקלע המאמן שלנו בישראל הוא רציני מאוד", אמר ראדויאקו. "לאחר התקיפה הבריונית באמצעות רקטות ובקבוקי תבערה על ביתו, הוא ומשפחתו אינם מרגישים בטוחים. מסיבה זו הוא לא עמד על הקווים במשחק של מכבי תל אביב אתמול (ראשון)".
ראדויאקו סיפר כי שוחח עם שינו זוארץ וקיבל הבטחה ברורה לביטחונו של המאמן: "פניתי אתמול לנשיא ההתאחדות הישראלית והוא הבטיח לי שהמאמן ומשפחתו יהיו בטוחים לחלוטין, ושהתוקפים שנעצרו יועמדו לדין".
הוא הוסיף כי לאזטיץ' זכה להערכה רבה בארץ, ולכן גם לישראל וגם למכבי תל אביב יש עניין לפתור את המצב במהירות: "ז'ארקו רשם הצלחות גדולות בישראל. יש אינטרס משותף שהאירוע יסתיים במהירות וביעילות, כדי שהוא ומשפחתו יחזרו להרגיש בטוחים".
"שוחחתי איתו (לאזטיץ') בהרחבה והעמדתי לרשותו כל צורה אפשרית של תמיכה מצד ההתאחדות הסרבית", הוסיף ראדויאקו. "אנחנו בקשר רציף עם ז'ארקו ועם ההתאחדות הישראלית עד שהמצב הלא נעים הזה ייפתר".
מה דעתך על הכתבה?