לפני המשחק מול מכבי חיפה: חדשות נהדרות לבני ריינה

play
מוחמד שכר שחקן מכבי בני ריינה חוגג עם אנטוניו ספר | מאור אלקסלסי
צפו: בני סכנין ניצחה 0:1 את בני ריינה בזכות שער דרמטי בדקה ה-95 03:47

אחרי שנפצע במחזור החמישי וקרע את שריר המפשעה, אנטוניו ספר הקשר הרומני יעבור בדיקת MRI ולאחריה יוחלט האם יחזור לאימונים מלאים. 3,600 כרטיסים הועברו לאוהדי הירוקים

(גודל טקסט)

מכבי בני ריינה עתידה לקבל בחזרה את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה. הקשר הרומני, אנטוניו ספר, עשוי לשוב לאימונים בתוך מספר שבועות אחרי היעדרות ממושכת בשל פציעה. ספר מחלים בימים אלו מקרע מלא בשריר המפשעה, ולאחר שיעבור השבוע בדיקת MRI במולדתו, יוכלו בריינה לדעת מתי הוא יוכל לחזור לאימונים.


הקשר הרומני, שנפצע במחזור החמישי במשחק נגד בית"ר ירושלים, קרע באופן מלא את שריר המפשעה ובמועדון העדיפו לבחור בטיפול שמרני במקום לשלוח אותו לניתוח. אם הוא היה נשלח לטיפול כירורגי, זמן ההחלמה היה צפוי להיות ארוך יותר.


כעת, אחרי הליך שיקום ארוך שהשחקן עשה ברומניה, נראה כי חלה הטבה משמעותית במצב הפציעה. לאחר בדיקת ה-MRI שתתבצע השבוע, יוחלט אם הוא כשיר לחזור לאימונים מלאים.

אנטוניו ספר, מכבי בני ריינה
| מאור אלקסלסי

היום השחקנים קיבלו יום חופשי וממחר תתחיל הקבוצה בהכנות לקראת המשחק נגד מכבי חיפה שייערך ביום ראשון ביצטדיון 'בראל' בנוף הגליל. הנהלת ריינה העבירה כ-3,600 כרטיסים לטובת אוהדי מכבי חיפה ובמועדון מצפים שהאצטדיון יהיה מלא.

עוד באותו נושא: אנטוניו ספר, בני ריינה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי