מכה למועדון ספורט אשדוד: אורי עזו סובל מקרע וייעדר לפחות חודש וחצי

play
אורי עזו מול מכבי תל אביב | לירון מולדובן
צפו: מ.ס. אשדוד ועירוני טבריה נפרדו בתיקו 1:1, מוצ'ה ושבירו כבשו 02:31

שחקן הכנף המושאל ממכבי תל אביב, נפצע במשחק האחרון מול טבריה ויעבור הליך שיקום עם הצוות הרפואי של המועדון. גם גורדנה ואג'יי ייעדרו מחר (שבת, 15:00) מול הפועל ירושלים

קבוצות: מ.ס. אשדוד
(גודל טקסט)

אורי עזו שחקן הכנף של מ.ס. אשדוד, ייעדר מהמגרשים לתקופה של בין שישה לשמונה שבועות. השחקן שעבר בתחילת העונה בהשאלה ממכבי תל אביב, עבר בדיקת MRI לאחר שהוחלף במשחק הליגה מול עירוני טבריה בתחילת השבוע, ובה נקבע כי הוא סובל מקרע במפשעה. עזו יחל בשיקום עם הצוות הרפואי של המועדון. מאשדוד נמסר: "אנו מאחלים לעזו החלמה מהירה וחזרה מהירה למגרשים", אמרו באשדוד על הכישרון הצעיר, שסיפק עד כה שני שערים ובישול".

אורי עזו שחקן מ.ס. אשדוד
הזדמנות נוספת בהרכב. עזו | לירון מולדובן

מעבר לעזו ייעדרו מחר באשדוד נגד הפועל ירושלים גם רועי גורדנה המוצהב ועמנואל אג'יי המורחק, כאשר תום בן זקן סיים את העונה בשל קרע ברצועה הצולבת.

עוד באותו נושא: אורי עזו, מ.ס. אשדוד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי