ב"קיקטוק" מבית "אול אין" דנו במשבר העמוק בו נמצאת מכבי תל אביב. רועי זריהן וענבל מנור התמקדו בעיקר במחאת האוהדים והפעולות של המועדון שגרמו לכך שב-2:2 מול הפועל פתח תקוה נכחו רק כעשרת אלפים אוהדים באצטדיון בלומפילד.
"כשהקהל מחליט לצאת נגד המועדון, ב-99 אחוז מהמקרים המועדון יפסיד, לא משנה כמה זמן זה ייקח", פתח זריהן. "בסוף משחק בית של מכבי תל אביב עם 10 אלף צופים הוא משחק בלי אווירה. אני מציע להנהלת מכבי תל אביב להירגע, להכתים קהל שלם בגלל 20 אוהדים – ואני לא אומר שזה קצת כי מבחינתי אחד זה גרוע – שעשו מעשה עברייני, זו טיפשות".
מגיש התוכנית המשיך: "זה לא לירות לעצמך ברגל, זה לירות לעצמך בשתי הידיים והרגליים, אתה לא יכול לקחת אליפות בלי הקהל. הרי מה הכוח של מועדונים גדולים? הקהל. מרגישים את זה אצל בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב, מכבי חיפה, מכבי תל אביב והפועל באר שבע".
ענבל מנור סיפק פתרון: "יש פה סיטואציה שדורשת התערבות ישירה של מיטש גולדהאר, לא של שלוחה. לא משנה גם אם הוא עולה בזום או עושה מסע"ת או שולח מסר מסוים, זה צריך לבוא מהפה שלו".
מה דעתך על הכתבה?