עירוני קריית שמונה פתחה בשיחות עם שחקן הכנף שלה, אנתוני לימבומבה, בניסיון להגיע להסכמה על שחרורו מהקבוצה. כזכור, במועדון כבר קיבלו החלטה להיפרד מהשחקן במהלך חלון ההעברות של ינואר, וכעת מנהלים מגעים עם הקשר ונציגיו במטרה להתיר את חוזהו.
במקביל, הבוקר סיכמו בקריית שמונה עם פרננדו נאווה, שחקן הכנף הבוליביאני שאמור להחליף את לימבומבה. בנוסף, בקבוצה ינסו להחתים זר בעמדת הקשר האחורי במקומו של סקו בנגורה, שאמור להימכר לקולומבוס מה-MLS.
בעניין אחר, במועדון ממשיכים להמתין לתחילת עבודות השיפוץ באצטדיון. למרות שראש העיר, אביחי שטרן, אישר את המהלך, העבודות טרם החלו ובקבוצה מביעים כעס על הסחבת.
כזכור, בקריית שמונה קיוו לקבל אישור לשוב ולארח משחקים באצטדיון הביתי גם בזמן העבודות. במנהלת אכן אישרו חזרה למגרש, בכפוף לכך שחדרי ההלבשה יהיו שמישים וכמות הקהל תוגבל ל-3,000 אוהדים ביציע המזרחי בלבד, בעוד היציע המערבי, שנפגע באופן משמעותי במהלך המלחמה, יידרש לשדרוג מקיף.
מה דעתך על הכתבה?