"משהו באנרגיות של הפועל באר שבע נתן לנו ביטחון – הרגשנו שאנחנו רוצים יותר"

לאחר שספגו מולה שבעה שערים בסיבוב הראשון, חודדה ושחקניו הגיעו בתקווה להשיג לפחות נקודה - אך הפתיעו את כולם עם ניצחון 0:3 מרשים על המוליכה: "במחצית דיברנו שעולים לנצח"

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

בעירוני טבריה ציינו לפני המפגש מול הפועל באר שבע: "גם במקרה של הפסד, חשוב לשמור על הכבוד ולמנוע תבוסות נוספות", והביעו תקווה לעבור את המשחק מול רן קוז'וך ושחקניו בשלום.


על תיקו עוד הייתה איזושהי אמונה, אבל לנצח 0:3 את מוליכת הטבלה? זה לא הרגיש כמו משהו ריאלי עבור השחקנים בעירוני טבריה, שהודו אחרי המשחק: "משהו באנרגיות של הפועל באר שבע נתן לנו ביטחון, הרגיש לנו שאפשר לעשות את זה ובמחצית דיברנו שעולים לנצח. הרגשנו שאנחנו רוצים יותר".

דוד קלטינס שחקן עירוני טבריה
"יודע שיש לי את האיכויות האלה". דוד קלטינס | קובי אליהו

דוד קלטינס שימח את טבריה ואת בית"ר ירושלים עם השער הווירטואוזי, פיטר מייקל חזר לכבוש, עידו שרון היה מצויין בין הקורות וברמה הטקטית זאת הייתה טבריה של העונה שעברה – זאת שקשה לשחק נגדה.

אלירן חודדה כהרגלו ביקש בסיום לרדת לקרקע, גם הוא לא יודע איזה עירוני טבריה הוא יקבל במשחק הבא, אך אם עד אתמול בטבריה ידעו שלא ישכחו להם את ה-7:0 בטרנר, זה נשכח אתמול ומה שחרוט בזכרון זה הניצחון 0:3 בגומלין.

עוד באותו נושא: עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי