באחי נצרת מאמינים בסיכוי לעבור את מכבי חיפה: יכולה להיות סנסציה

play
שחקני מכבי חיפה מאוכזבים סביב השופט אוראל גרינפלד | דני מרון
תקציר מתוקן: מכבי חיפה – בית"ר ירושלים 2:1 05:49

מוליכת ליגה א' צפון נותנת כבוד לירוקים לקראת המשחק בשבת (15:00). הבעלים מאהר חאמד העיד: "אם המחצית הראשונה תסתיים ב-0:0, מבטיח שתהיה סנסציה". האזינו לריאיון בתוכנית הספורט של 103fm

(גודל טקסט)

שתי ליגות מפרידות בין מכבי חיפה לאחי נצרת, אך ביום שבת (15:00) תהיה למוליכת ליגה א' צפון אפשרות להדהים את זו של ברק בכר, כשתארח אותה במסגרת סיבוב ח' של גביע המדינה. לפני יותר מ-15 שנה שתי הקבוצות נפגשו בפעם האחרונה בליגת העל, אז הקבוצה מהמגזר אירחה את חיפה האלופה דאז, והובסה מולה 5:0.


"תהיה חגיגה יפה בנצרת, חוץ מהכדורגל", הבטיח מאהר חאמד, הבעלים של מכבי אחי נצרת, בריאיון בתוכנית הספורט של 103fm. "הזמנו את שינו זוארץ וכל מני אנשים מכובדים מהכדורגל הישראלי. סנסציה? נהיה ריאלים, זו קבוצה בכירה מאוד בליגת העל. אמנם היא עוברת קצת קשיים, אבל המקום שלה הוא בצמרת ליגת העל. אם המחצית הראשונה תסתיים ב-0:0, אני מבטיח שתהיה סנסציה".

על הסגל אמר: "יש לנו את עלי חטיב, ספואן חילו, שוער מצוין. הקבוצה טובה, לא סתם אנחנו במקום הראשון ומתמודדים על עליית ליגה. אני מאמין שיהיה טוב".

עוד באותו נושא: מכבי אחי נצרת, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי