מרציאנו צפוי לפתוח, הפועל באר שבע תעלה בהרכב שטרם שיחק העונה

play
אופיר מרציאנו | קובי אליהו
צפו בתקציר הסנסציה: עירוני טבריה הדהימה את הפועל באר שבע עם 0:3 ענק 04:08

בדומה לעונה שעברה, שבה הקבוצה של רן קוז'וך זכתה בגביע המדינה, גם העונה שוער המשנה אמור לקבל את הקרדיט במפעל השני בחשיבותו. קאנגווה, ונטורה ודיופ ייעדרו. במועדון הבהירו לפני המשחק מול מ.כ. שדרות: "נבוא בשיא הרצינות אפילו שמדובר ביריבה מליגה ב'"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

בדומה לעונה שעברה שבה הפועל באר שבע זכתה בגביע המדינה כשבשערה עומד אופיר מרציאנו לאורך כל הדרך, גם העונה אמור שוער המשנה להיות שוער הגביע. מרציאנו צפוי לפתוח בשבת במשחק הגביע מול מ.כ. שדרות באיצטדיון טרנר וקרוב לוודאי שכך יהיה גם בהמשך, אם וכאשר הפועל באר שבע תמשיך לסיבובים הבאים.

בהפועל באר שבע צפויים שינויים רבים ביחס להרכב הקבוע של הקבוצה. אל קינגס קאנגווה שייעדר בגלל שהוא באליפות אפריקה מצטרפים ג'יבריל דיופ המורחק ולוקאס ונטורה המוצהב. שחקנים נוספים צפויים לרדת לספסל, כך שהפועל באר שבע תעלה בהרכב, שטרם שיחק העונה.

שוער הפועל באר שבע אופיר מרציאנו
שוער הפועל באר שבע אופיר מרציאנו | דני מרון

מכירת הכרטיסים לדרבי הדרומי נמשכת ובשדרות מעריכים כי למעלה מ-2,000 מתושבי העיר יגיעו למשחק. גם אוהדי הפועל באר שבע רכשו כבר יותר מ-6,000 כרטיסים. בקבוצה של רן קוז'וך לא שכחו את התבוסה לעירוני טבריה בשבת האחרונה. "נבוא בשיא הרצינות לגביע אפילו שמדובר ביריבה מליגה ב'. ראינו מה קרה לנו רק בשבת האחרונה כשבאנו לא מספיק מוכנים", אומרים במועדון.

עוד באותו נושא: הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי