איגוד השופטים בחר ביגאל פריד לנהל את משחק הצמרת הלוהט ושחזור גמר גביע הטוטו ביום חמישי הבא, כשבית"ר ירושלים השנייה בטבלה תארח בטדי את הפועל תל אביב הרביעית. המשחק גם יהיה זה שיפתח את שנת 2026.
פריד זכה לשיבוץ גם בעקבות הופעות מוצלחות בזירה האירופית, לאחר שבשבוע האחרון שפט שני משחקים בקונפרנס ליג וזכה לציונים גבוהים מהמבקרים. שופט ה-VAR המרכזי בטדי יהיה ניב שטייף, שיקבל סיוע משלומי בן אברהם.
כמו במחזור הקודם, גם במחזור הקרוב ישפוט שטייף כשופט VAR בצמד משחקים, כאשר מלבד זה בין בית"ר ירושלים להפועל תל אביב, הוא גם יהיה שופט המסך במשחק בין הפועל חיפה לבני סכנין.
ספיר ברמן תשוב לשפוט בליגת העל אחרי היעדרות של כמעט חודשיים מסיבות שונות, והיא שובצה למשחק בין מכבי נתניה להפועל פתח תקווה.
שניר לוי ישפוט את המשחק בין מכבי תל אביב לעירוני טבריה, כששופט המסך בבלומפילד יהיה איתן שמואלביץ'. עומר בירן נבחר לשפוט במשחק בין הפועל באר שבע להפועל ירושלים.
מה דעתך על הכתבה?