ז'ארקו לאזטיץ' לא מקל ראש בטבריה: "ראינו מה הם עשו להפועל באר שבע"

play
אושר דוידה חוגג שער לזכות מכבי תל אביב | אריאל שלום
צפו: מכבי תל אביב הביסה 0:5 את הפועל חיפה, שער נהדר לאבו פרחי עם העקב 02:36

מכבי תל אביב תנסה להמשיך את המומנטום מהגביע בליגה (ג', 20:00, ספורט4), המאמן לא מזלזל: "הם עשו לנו צרות גם בבלומפילד"

קבוצות: מכבי תל אביב
(גודל טקסט)

לאחר הניצחון המרשים שבו כבשה הקבוצה חמישה שערים נגד הפועל חיפה בגביע המדינה שלשום, תפגוש מחר מכבי תל אביב באצטדיון בלומפילד את עירוני טבריה (שלישי, 20:00, ספורט4) ותנסה להחזיר לעצמה מומנטום חיובי, אחרי שמצבה במשחקי הליגה האחרונים לא היה משביע רצון. למכבי תל אביב מחכה כעת רצף של שלושה משחקים יחסית נוחים, והיא תצטרך למצות את ההזדמנות כדי להבטיח תשע נקודות ליגה: מחר מול טבריה, בשבת הבאה בחוץ מול הפועל ירושלים, ובשבת שאחריה בבית מול בני סכנין.

שחקני מכבי תל אביב חוגגים מול הפועל חיפה
לא לעצור. מכבי תל אביב | אריאל שלום

"אין לנו שום פריבילגיה להמעיט בערך של קבוצה כלשהי בליגה ובטח לא בטבריה, שעשתה לנו הרבה צרות בעונה שעברה והתקשנו מולה גם במשחק בבלומפילד", אמר המאמן ז'ארקו לאזטיץ' לקראת המשחק מחר. "ראינו רק לפני שבוע את טבריה מנצחת את הפועל באר שבע".

צריך לתת הרבה קרדיט למאמן שלהם שיודע להכין את הקבוצה מצויין לכל משחק. אנחנו נצטרך להיות בפוקוס מלא על מנת לנצח קבוצה קשה שיודעת מה היא רוצה מעצמה בכל משחק. אני מצפה מכולם להמשיך לדחוף אחד את השני ולהיות אחד בשביל השני. אהבתי מאוד לראות את אלעד מדמון ועידו שחר אחרי הפנדל של עידו. זה טוב זו הרוח לה אני מצפה".

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורגל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי