צפו: אדניי וקלה סידרו להפועל פתח תקוה 0:2 יקר מול מכבי נתניה
05:03
שחקני המפתח של הקבוצה חוו יום קשה. היהלומים הפסידו להפועל פתח תקוה ולא הצליחו לחזור למסלול הניצחונות בליגה. "שום דבר לא הלך", סיפרו במועדון. הקשר נתפר במצחו וצפוי להחמיץ את המשחק הקרוב
מכבי נתניה ספגה מכה קשה אמש (רביעי) כשהפסידה 2:0 להפועל פתח תקוה בבית. כבר בדקות הראשונות הקבוצה קיבלה שער מוקדם ולא הצליחה לחזור לקצב לאורך כל המשחק. ההפסד הוביל לכך שנתניה איבדה זמנית את המקום בפלייאוף העליון: הקבוצה מדורגת כעת במקום השביעי, עם 23 נקודות – בדיוק כמו בני סכנין שנמצאת במקום השישי.
זה היה משחק שלישי ברציפות שהיהלומים לא מנצחים בליגה ובסך הכל השיגה הקבוצה ניצחון ליגה בודד בששת המשחקים האחרונים. "זה היה משחק שבו שום דבר לא הלך לנו, לא בהתקפה ולא בהגנה, יש ימים כאלה ונצטרך לדעת לצאת מזה", אמר גורם במועדון.
לא מעט מהשחקנים המובילים, ביניהם עזיז וואטרה, מתאוס דאבו, מאור לוי ובעיקר השוער עומר ניראון נקלעו ליום לא טוב, מה שהשפיע הן על היכולת של הקבוצה וכמובן על תוצאת המשחק.
נתפר במצחו לאחר שסבל מחתך עמוק מעל הגבה. בילו | ברני ארדובבדעיכה. מכבי נתניה | ברני ארדוב
בנוסף, לא מעט רגעי חרדה עברו על אנשי הקבוצה אחרי פציעתו של הקשר עוז בילו, שנפגע בסביבות הדקה ה-80, בראשו לאחר התנגשות ראשים עם נועם כהן, שחקנה של הפועל פתח תקוה. בילו פונה לבית החולים מאיר שבכפר סבא ובמהלך הלילה הוא נתפר במצחו לאחר שסבל מחתך עמוק מעל הגבה.
בנתניה עדכנו הבוקר שבילו שוחרר לפני מספר שעות מבית החולים לביתו ומצבו טוב. בכל מקרה הקשר צפוי להישאר בהשגחה ולקבל מספר ימי מנוחה, ונכון לעכשיו הוא ככל הנראה יחמיץ את המשחק הקרוב נגד עירוני טבריה.
מה דעתך על הכתבה?