בית"ר ירושלים צלחה עוד מבחן גדול הערב (חמישי), כשניצחה את הפועל תל אביב 0:1 בטדי וצימקה מחדש את הפער מהפועל באר שבע המוליכה לשתי נקודות. ירדן שועה הכריע עם שער בדקה ה-13, וזה הספיק. הצהובים-שחורים היו עדיפים על היריבה הגדולה לאורך מרבית המשחק, וכעת הם יכולים להתכונן בראש שקט למשחק החוץ מול עירוני קרית שמונה ביום ראשון הבא.
ברק יצחקי אמר בסיום: "המשחק לא התעלה לרמה גבוהה מדי. היינו טובים יותר, ידענו לשמור על שער נקי שזה חשוב ולייצר מצבים. בסך הכל אני מאוד מרוצה. כמובן שיש הרבה דברים לתקן".
המאמן הירושלמי נשאל מה חסר לו ומה היה רוצה להביא בחלון הנוכחי: "בוריס אנו הצטרף אלינו, נרצה לצרף עוד שחקן לחלק הקדמי. יש מי שעובד על זה. המנהל המקצועי אמון על זה, אני סומך עליו והוא יודע בדיוק מה אנחנו רוצים. גם ברק אברמוב, כולם יודעים מה אנחנו צריכים. צריך להוסיף עוד מימד של עוצמה וחוזק לחלק ההתקפי. התשדרגנו מאוד בדרך שבה אנחנו משחקים בהשוואה לעונה שעברה".
יצחקי הוסיף: "ידענו שהמשחק הזה מאוד מאוד משמעותי. משחקים כאלה צריך לדעת לנצח, היה משחק טקטי מאוד מעניין. כמו שאנחנו עוברים תהליך, כך גם הקהל שלנו עובר תהליך. אני רוצה שנמשיך לשחק כדורגל התקפי וטוב, אבל גם שלא נוותר על עקרונות ההגנה".
על פרישת ערן זהבי אמר המאמן המנצח: "הזלתי דמעה בסרטון שלו. הוא נתן דוגמה להמון שחקנים צעירים, וגם לנו – לוותיקים, על הדרך שבה הגיע לכל אימון, גם אחרי שכבש רביעיות. אני בטוח שהוא יחסר לכדורגל הישראלי, אשמח מאוד לראות אותו נשאר בתפקיד כזה או אחר".
כובש שער הניצחון ירדן שועה הוסיף: "אני שמח ששיחקנו בצורה כזאת ושלא ספגנו שער. ידעתי שהגול שלי היה חוקי. עדיין יש לי דלקת ריאות אבל אני מנסה לדחוף את עצמי לקצה כדי לתת מעצמי לקבוצה, כולה מחלה. סתם כל הזמן שואלים אותנו על הצהרות, אבל אנחנו שמים את זה בצד. בית"ר הרבה שנים לא היתה במקום הזה, אנחנו רוצים להתרכז במשחק-משחק. אין כיף כזה. זה יותר ממשחק רגיל".
מה דעתך על הכתבה?