מועדון ענק עשוי "לחטוף" למכבי חיפה את הכוכב: "הם מאוד רציניים לגביו"

play
ברק בכר | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי חיפה הלהיבה עם רביעייה באשדוד, גורה בישל וכבש 05:04

אחרי שדווח כי הירוקים הציעו על לוקאס אסאדי 1.8 מיליון דולר ונדחו, וייס סיפר כי כניסתה של אתלטיקו מיניירו לתמונה צפויה לטרוף את הקלפים: "אם זו מכבי חיפה או היא, אני מעריך שהוא יעדיף ללכת לברזיל"

(גודל טקסט)

אתמול (שבת) דווח בתקשורת הצ'ילאנית שמכבי חיפה הגישה הצעה על סך 1.8 מיליון דולר לאוניברסידד דה צ'ילה, אך זו נדחתה, שכן במועדון מצפים לקבל תמורה גבוהה יותר עבור לוקאס אסאדי.

שלמה וייס, שמסקר את הירוקים, שפך אור על המגעים במהלך סוף השבוע. וייס אמר בפודקאסט "קיק טוק" מבית אול אין: "זה שחקן שמכבי חיפה מאוד מאוד רוצה והיא מנהלת איתו ועם הקבוצה שלו שיחות כבר במשך כמה חודשים, אך בימים האחרונים נכנסה לתמונה אתלטיקו מיניירו שהיא אחת מהקבוצות הכי גדולות בברזיל והיא מאוד-מאוד רוצה אותו".

הוא הוסיף: "אני מעריך שאם זו מכבי חיפה או היא, הוא יעדיף ללכת לאתלטיקו מיניירו – גם כי זו במה יותר מרכזית אחר כך לאירופה וגם כי זה דרום אמריקה. לפחות לפי הדיווחים שם בצ'ילה ועיתונאים שדיברתי איתם, הם אומרים שהברזילאים מאוד מאוד רציניים לגביו".

לוקאס אסאדי | צילום מסך, אינסטגרם

לפי אתר "טרנספרמרקט", שווי השוק של אסאדי עומד על שלושה מיליון יורו – אולם בשנה הבאה חוזהו יגיע לסיומו, וכדי לא לאבדו ללא תמורה, אוניברסידד דה צ'ילה עשויה למכור אותו בחלון הנוכחי.

אסאדי, שהוזכר בעבר כמועמד גם לקבוצות פאר כמו ברייטון, בנפיקה ליסבון, אלקמאר ובוקה ג'וניורס, חזר לאחרונה לאימונים אחרי שהושבת בשל קרע בשריר האחורי.

אסאדי הוא קשר התקפי שיכול לשחק במספר תפקידים בחלק הקדמי, וכבר רשם ארבע הופעות בנבחרת צ'ילה הבוגרת. במהלך 2024 רשם 11 שערים ושישה בישולים בכל המסגרות.

עוד באותו נושא: לוקאס אסאדי, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי