ברוך דגו, שהיה שותף בכיר לזכייה הדרמטית של מכבי תל אביב באליפות ב-2002/03 וכבש את ארבעת השערים של הקבוצה בהופעתה הראשונה אי פעם בליגת האלופות, התארח בפודקאסט "הטבלה לא משקרת" וסיפר על ההבדל המרכזי בין הקבוצה הנוכחית לזו שהוא שיחק בה.
דגו, שספג באותן שנים קריאות גזעניות מצד חלק מאוהדי מכבי תל אביב, טען בעבר שהיה קומץ שעשה הכל כדי שהוא לא יהיה חלק ממכבי תל אביב. בראיון, הוא השווה בין הנהלת המועדון בתקופתו לבין זו של היום, והעלה ביקורת חריפה על חוסר ההגנה שקיבל מההנהלה דאז.
דגו אמר: "הלוואי והיה לי אחד כמו מיטש גולדהאר בזמנים של לוני הרציקוביץ', אחד כזה שהיה בא וחותך את הכל, עוצר שם, חוסם שם, עושה שער כמו שהיום נמצא במתחם. הוא (גולדהאר) העיף את כל הרוע, את כל הלכלוך, את כל הנזק הבלתי הפיך שעשו שם בקריית שלום. הלוואי והיה לי איש כזה באותו זמן. אם היה בן אדם כזה, הוא היה מציל אותי".
הוא הוסיף ביקורת חריפה על הבעלים של המועדון בתקופה שהוא שיחק בו: "באופי, לוני היה חלש מאוד – מול האוהדים ומול השחקנים החזקים. הוא לא היה מספיק חזק".
מה דעתך על הכתבה?