יניב קטן תהה: רק יעקב שחר צריך להתייחס לנושא הזה, למה לא שואלים אותו?

play
יעקב שחר עם בנו אור שחר באצטדיון בנתניה | קובי אליהו
צפו: מכבי חיפה הלהיבה עם רביעייה באשדוד, גורה בישל וכבש 05:04

כוכב העבר של מכבי חיפה התייחס ב"קטן ב-2" להארכת החוזה של ברק בכר: "ברור שהוא רוצה להישאר. שחר צריך להיות שמח כי יש לו אחד שיכול לעצור את הכאוס". וגם: המחמאות לקני סייף

(גודל טקסט)

יניב קטן, כוכב העבר של מכבי חיפה, דיבר בתוכניתו "קטן ב-2" ברדיו חיפה על הארכת החוזה של ברק בכר. מבחינתו של קטן, ההתייחסות של המאמן עצמו לנושא לא מספיקה והבעלים יעקב שחר צריך לענות על השאלה.

קשר העבר הסביר: "ברור שברק בכר רוצה להישאר, יש בן אדם אחד שצריך להתייחס לזה והוא יעקב שחר. למה לא שואלים אותו? חייגו אליו ותשאלו אותו, למה לא מחייגים אליו? בסוף יעקב שחר צריך להיות שמח, כי יש לו אחד כמו בכר שיכול לעצור את הכאוס, לא מבין למה שחר לא סוגר את העניין הזה של הארכת החוזה שלו".

ברק בכר מאמן מכבי חיפה | קובי אליהו

קטן גם החמיא לאחד משחקני מכבי חיפה: "אני מאוד מעריך את קני סייף, אני מרגיש שהוא נותן משחק טוב ואז שוכחים אותו לשלושה או ארבעה משחקים, זורקים אותו פנימה והוא עושה עבודה טובה, אני חושב ששחקנים כאלה הם נכס לקבוצה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי