מרקוס קוקו סיכם בהפועל תל אביב

play
מרקוס קוקו | DAMIEN MEYER
צפו: לויזו הבקיע שער מאוחר ונתן להפועל תל אביב 0:1 מול אשדוד 02:53

רכש ראשון לאדומים בינואר: המגן הימני, שהעדיף את קלוז' בתחילת העונה, יחתום לעונה וחצי בכפוף לבדיקות הרפואיות ויצטרף לקבוצה של אליניב ברדה לאחר שהרומנים החליטו להיפרד ממנו בתום חצי עונה

קבוצות: הפועל תל אביב
(גודל טקסט)

המגן הימני, מרקוס קוקו, סיכם ההפועל תל אביב ויצטרף אליה כשחלון ההעברות של ינואר יפתח בישראל, בעוד שמונה ימים. קוקו ינחת בארץ ביממה הקרובה ויחתום רשמית לעונה וחצי, בכפוף לבדיקות הרפואויות. הגוואדלופי-צרפתי כבר ניהל מגעים עם האדומים בתחילת ספטמבר, אבל לבסוף החליט לחתום בקלוז'.

לקראת חלון ההעברות של ינואר, בקלוז' החליטו על מהפכה גדולה בסגל וסימנו לקוקו את הדרך החוצה אחרי חצי עונה שבמהלכה הוא רשם תשע הופעות בליגה הרומנית. כשהאדומים הבינו שהוא שוב פנוי, הם מיהרו ליצור קשר וכעת הוא יגיע למתחם חודורוב.

הפועל תל אביב חיפשה תקופה ארוכה מגן ימני בכיר שייאבק עם שחר פיבן על המקום בהרכב. האחרון אגב, נפצע במשחק מול הפועל ירושלים ואת מקומו תפס טל ארצ'ל, שעד אז היה בקצה הרוטציה. ארצ'ל מבוקש בבריסביין רואר האוסטרלית.

מרקוס קוקו במדי נאנט
| GettyImages, Jean Catuffe

קוקו בן ה-29 נולד בגוואדלופ ועבר לצרפת בגיל 16. הוא שיחק בגנגאן ונאנט, וצבר 17 הופעות בנבחרת הצעירה של צרפת – לפני שעבר לייצג את הנבחרת הבוגרת של גוואדלופ.

המגן הימני המנוסה זכה עם נאנט בגביע הצרפתי בעונת 2021/22 ורשם 260 הופעות בליגה הבכירה בצרפת. העונה הוא כאמור שותף בתשעה משחקים בליגה הרומנית.

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב, מרקוס קוקו

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי