בפודקאסט "קיק טוק" מבית אול אין החמיאו היום (ראשון) לרוי רביבו, מגן מכבי תל אביב ונבחרת ישראל, שבישל אתמול את שער הניצחון של הצהובים ב-0:1 החשוב על בני סכנין בבלומפילד.
עומרי קנדה, שכידוע מזוהה עם הפועל תל אביב, פתח והתייחס לגישה ההגנתית של בני סכנין: "זו פעם ראשונה ב-20 השנים האחרונות שבאמת רציתי שמכבי תל אביב תנצח. אני לא יכול כשקבוצה באה רק להפריע ורק להגן, והאוטובוס הזה שמחנים ברחבה והאנטי הזה".
על רוי רביבו ועידו שחר אמר קנדה: "אחרי דן ביטון, רביבו הוא השחקן הכי טוב בליגה. רביבו – הכי טוב בליגה. שחר מזכיר לי, להבדיל, את ערן זהבי בווינריות שלו ובלדעת איפה להיות. הוא דור פרץ משופר".
ורמוט הוסיף: "עידו שחר הפך להיות הווינר של מכבי תל אביב".
זריהן התייחס לדברים של קנדה לגבי רביבו: "אני כתבתי לעצמי שהוא אחד משלושת השחקנים הכי טובים בליגה".
דן מורי הסכים לגבי רביבו: "האמת שכן, אני מחזיק ממנו בשל החיים".
עם זאת, מורי גם ביקר את הצהובים: "האדישות וחוסר היצירתיות של מכבי תל אביב זועקים לשמיים. אושר דוידה, לא יודע מה עובר עליו – הוא אחלה שחקן ובעונה שעברה היה עושה אחד על אחד כל הזמן ומפרק מגנים. היום הוא לא מסוגל לעבור מגן. לא מבחינת יכולת, הוא לא רוצה. הוא מקבל כדור ונותן פס אחורה, מפחד לאבד. בצד שמאל, למעט רביבו, אין להם שום דבר. וארלה קצת. מכבי תל אביב צריכה לשפר את היצירתיות".
ורמוט סיכם והתייחס לקרווין אנדרדה: "אני מאוד אוהב אותו, אני מחזיק ממנו. הוא עדיין לא התפוצץ, אבל אתה רואה שחקן ואתה רואה יכולות. אני חושב שצריך לתת לו, הוא יכול לצמוח ולהיות מדהים. הוא אומנם צנום, אבל הוא עובד הגנתית והוא מחלץ כדורים, והוא גם טכני וחכם. הוא התחיל את המהלך של הגול. אני מאוד מחזיק ממנו".
ורמוט הוסיף: "הבעייתיות היא מה עושים עם דור פרץ כשהוא יחזור, ואני חושב שבמצב הנוכחי, בסגל של מכבי תל אביב, הוא צריך לפתוח כחלוץ – וזו דעתי. אתה מרווחי גם את אנדרדה וגם את פרץ".
מורי הגיב: "אם מכבי תל אביב צריכה לשחק עם פרץ כחלוץ, שהוא שחקן שאין לו אחד על אחד – אם החלוץ של מכבי תל אביב הוא בלי דריבל, צריך לסגור את הכדורגל בארץ".
מה דעתך על הכתבה?