לאחר שמונה שנים כמנכ"ל הודיע ניקולס לב ליו"ר המנהלת כי הוא מבקש לסיים את תפקידו בסוף החודש לאחר שקיבל הצעת עבודה מחוץ לענף. מלבד לתפקידו כמנכ"ל המנהלת, לב היה בעבר ראש מחלקת מכירות בחברת צ'ק פוינט, ראש המחלקה הבינלאומית בחברת כאל, מנכ"ל חברת CONVERTONET העוסקת בשיווק אינטרנטי לשווקים הבינלאומיים, וסמנכ"ל מכירות בחברת ההימורים המקוונים 888.
המועמד להחליפו בתפקיד הוא אבי יחיאל, 46, שחקן העבר של נבחרת ישראל, הפועל פתח תקוה ומכבי תל אביב, שלאחרונה שימש כמנכ"ל הפועל פתח תקוה. גם שמו של ניב גולדשטיין, מנכ"ל ההתאחדות לשעבר ומנכ"ל מכבי נתניה לשעבר, הוזכר כמועמד.
ניקולס לב: "לפני שמונה שנים הגשמתי את חלומו של כל ילד – לעבוד בתחביב שעליו גדלתי ובכך להפוך אותו למקצוע. במהלך כל התקופה ניסיתי לעשות ככל שניתן על מנת לשרת את הקבוצות, האוהדים ולקדם את ליגות הכדורגל המקצועניות בישראל. במבט לאחור, אני מלא סיפוק וגאווה על ההישגים שכללו גיוס ספונסרים בסכומים חסרי תקדים, הטמעת מערכת הואר, פעילות קהילתית ענפה ושלל חידושים טכנולוגיים עבור הקבוצות שעזרו להעלות את רמת הכדורגל. אני עוזב את התפקיד, אבל לא עוזב את הכדורגל, פשוט חוזר לאהוד מהיציע".
יו"ר המנהלת ארז כלפון: "אני מודה לניקולס לב על תרומתו הרבה לכדורגל הישראלי בשמונה השנים האחרונות. ניקולס הקדיש את מלוא מרצו והתמודד באתגרים בלתי אפשריים שניקרו בדרכו של הכדורגל שלנו בשנים אלו".
מה דעתך על הכתבה?