"לא נעים לשמוע את זה": אבי נמני הסביר – כך מכבי ת"א תוכל לזכות באליפות

play
הפנים לדרבי. שחקני מכבי תל אביב | אריאל שלום
צפו: הצלה ענקית של מליקה נתנה למכבי ת"א ניצחון בפנדלים מול הפועל ת"א 04:10

קשר העבר טען ב-103FM שהחלק הקדמי של האלופה "בינוני" והיא חייבת להתחזק בינואר כדי להישאר בתמונה: "צריכה להביא שלושה שחקנים. היא בוודאות תביא חלוץ זר, צריכה עוד זר וישראלי"

(גודל טקסט)

לקראת המשחק המרכזי בין מכבי חיפה למכבי תל אביב ביום ראשון, דיבר אבי נמני בתוכנית הספורט של 103FM על החיזוקים שצריכה לעשות האלופה, שרחוקה שש נקודות מהפועל באר שבע ובית"ר ירושלים. מבחינת קשר העבר, הקבוצה צריכה להתמקד ברכש שיחזק את החלק ההתקפי.

נמני פתח בהשוואה: "בית"ר ירושלים כבר התחזקה בשני שחקנים ויגיע שחקן נוסף, היא מאמינה שהיא באמת מסוגלת והאמת? היא מסוגלת לזכות באליפות. אם מכבי תל אביב לא תביא בינואר שלושה שחקנים היא לא תיקח אליפות, מה לעשות?"

"למכבי ת"א לא נעים לשמוע את זה, החלק הקדמי שלה בינוני", הודה קשר העבר. "הם היו צריכים לספק מספרים, הם לא מצליחים לייצר איכות וזה נהיה יותר גרוע ממשחק למשחק. אי אפשר לשחק בלי חלוץ, בלי שחקן יצירתי בכנף או ב-10, אין תחרות מהספסל. אני אומר בוודאות שמכבי ת"א תביא חלוץ, היא צריכה להביא עוד שחקן זר לחלק ההתקפי וגם שחקן ישראלי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי