בפודקאסט "הענק הירוק" מבית הפודיום, שחקני העבר יניב קטן ורן שושן החמיאו למיכאל אוחנה, שכבש את שער הבכורה שלו במדי מכבי חיפה בניצחון הגדול 1:4 על מכבי תל אביב.
קטן פתח בהודאה והעיד על עצמו: "כשאוחנה הגיע אני העברתי המון ביקורת על הרכש הזה, אני חייב להיות כן ולהגיד את האמת, אמרתי שאם מכבי חיפה רוצה אליפות אז זה לא שחקן רכש שהיא צריכה להביא. צריך להוריד את הכובע בפני מיכאל. הוא פתח בהרכב כי דולב חזיזה היה פצוע, והוא לקח על עצמו את המשחק ועשה דברים נפלאים. הוא טוב ל-60-70 דקות, ובדקות האלה הוא עושה דברים נפלאים. מתי שמעתם ביציעי הכדורגל בארץ ששרים לאוחנה? זה דבר שמאז אלי אוחנה לא היה".
שושן הסביר מצידו כמה גדול היה אוחנה בצעירותו: "אם היית אומר לפני 10 או 15 שנה שאוחנה ייתן גול במשחק בין מכבי חיפה למכבי תל אביב, כולם היו שמים את כל הכסף שלהם על זה, בתקופה שבין גיל 14 לגיל 22. הוא שיחק נגדי בנערים ובנוער כל החיים באשדוד, הייתה להם קבוצה מפחידה עם גדי קינדה ז"ל וניב זריהן, הוא היה כוכב, שיחק שנתיים מעליו כל החיים. כוכב. עזוב, אין דברים כאלה".
על צירופו של סדריק דון, שנרכש מהפועל ירושלים ב-1.5 מיליון יורו, אמר קטן בזהירות: "הוא יכול להוסיף. אבל אני רוצה שחקן כמו צ'ארי שרי, אני רוצה שחקנים שיעשו את ההבדל, ואני לא יודע אם סדריק הוא אחד שיבוא לעשות את ההבדל. הוא יכול להיות אחד מהקבוצה. יש למכבי חיפה הרבה עבודה לקראת העונה הבאה. יש לך בסך הכול חמישה או שישה שחקנים שאתה אומר שהם הבסיס".
"
מה דעתך על הכתבה?