אחרי שדווח כאן באתר כי התובע עו"ד גלעד ברגמן צפוי לדרוש הפחתה של 20 נקודות ליגה בגין פרשת החוזים הכפולים בה עירוני טבריה מעורבת לכאורה, אריה קלמנזון, אחד הבעלים של הקבוצה, עלה אתמול (רביעי) לשידור בתוכנית הספורט של 103FM וניסה לעשות סדר.
האזינו לריאיון
"ממה שאנחנו שומעים דרך התקשורת והכותרות, כביכול מאשימים את עירוני טבריה בחוזים כפולים, שהגשנו תקציב גבוה מהתקציב בפועל. אנחנו מחכים כמו כולם לדעת על מה מדובר", הסביר קלמנזון. "אני אומר עד היום בצורה ברורה, לא רק אני, אתמול הבקרה בדקה והגיעה למסקנה עם בודק חיצוני שאין חוסרי ביטחונות, אז חוזים כפולים לא יכולים להיות. בנוסף, כל הכספים רשומים".
הבעלים המשיך והסביר: "יש דברים טכניים כמו המענקים המותנים שרשמנו לבקרה בשורה אחת ולא בחוזה, אז אפשר להציג את זה כאילו יש חוזה כפול, אבל יש לנו הסבר ואת הבקרה מאחורינו. אם בא היום עורך דין של שחקן ואומר 'חברה, תראו, יש נספח ויש חוזה בקרה', ואומר שיש הבדל, אז כן יש הבדל, אבל מבחינה טכנית רשמנו את המענקים המותנים בשורה אחרת בבקרה".
קלמנזון הסביר מדוע זה לא חוזה כפול ומה זה בכלל: "חוזה כפול זה שיש יתרון ספורטיבי על קבוצה אחרת, שאתה לא יכול להעמיד ביטחונות לקבוצה שבנית. על כל התקציב של הקבוצה קיבלתי אישור. יש לנו פה עניין טכני, אבל בטח לא כמו הכותרות הבומבסטיות של 'חוזים כפולים'".
והוסיף בנחישות: "אני מוכן ללכת לבית משפט ולהתמודד עם זה. כל ההתנהלות היא חשודה. עירוני טבריה זה היום מועדון שמעסיק עשרות משפחות. כל ההתנהלות של התקשורת היא לא מתאימה לי ולא בא לי להיות בהתאחדות או בליגה שככה מנהלים בה דברים".
לסיכום הבהיר: "כשיגמר הכל נוציא הכל החוצה. כרגע אנחנו מחכים כמו כולם לכתב אישום. הכל נעשה בתקשורת מעל גבנו. יש קהל, ספונסרים, שחקנים ואנשי צוות – ככה לא מנהלים עסק".
מה דעתך על הכתבה?