סכום אסטרונומי: העירייה תסייע למ.ס. אשדוד עם עלויות המשחק מול בית"ר ירושלים

בעירייה החליטו לממן חלק מההוצאות הגבוהות של המשחק מול הירושלמים, שהגיעו לכ-600 אלף שקל, כדי למנוע העתקתו לאצטדיון אחר

קבוצות: מ.ס. אשדוד
(גודל טקסט)

עיריית אשדוד הודיעה שתסייע למ.ס. אשדוד בכיסוי ההוצאות הגבוהות שצפויות בעקבות אירוח משחקה מול בית"ר ירושלים ביום ראשון באצטדיון הי"א. ההוצאה, שמוערכת בכ-600 אלף שקל, נובעת מדרישות המשטרה לאבטחת המשחק. חשוב לציין שכוחות השיטור ממומנים על ידי המנהלת ולא על ידי המועדונים, אך בעוד שבדרך כלל אשדוד מסתפקת בכ-80 סדרנים במפגשים מול קבוצות הבכירות, הפעם נדרשים יותר מ-300.


בנוסף לכך יש עוד הוצאות רבות על פי דרישת המשטרה והפקודה שהוריד אתמול מפקד המחוז בעצמו. בעיריית אשדוד מבינים את המצוקה של הקבוצה וראש העיר דוקטור יחיאל לסרי נתן את האישור לסיוע לקבוצה כדי שהמשחק ייערך בעיר.

לראש העיר היה חשוב שמ.ס. אשדוד תשחק מחרתיים באשדוד ושהמשחק לא ייצא החוצה משני טעמים. הראשון והמרכזי: לראש העיר ולעירייה כולה חשוב שבעונה הבאה מ.ס. אשדוד תשחק באצטדיון החדש כשהיא בליגת העל. אף אחד לא רוצה לפתוח דרך חדשה באצטדיון שהולך ונבנה בליגה הלאומית, ובנוסף, עיר כמו אשדוד עם כל ההתפתחות שלה, לא יכולה להרשות לעצמה שמשחק כדורגל לא יוכל להתקיים בשטחה.

אוהדי מ.ס. אשדוד
| לירון מולדובן

כזכור, באשדוד החליטו שמחיר הכרטיס לטובת אוהדי בית"ר ירושלים יעמוד על 100 שקלים, וכ-2,500 כרטיסים יוקצו לטובת אוהדי האורחת.

עוד באותו נושא: מ.ס. אשדוד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי