פדראו, בלמה של מכבי חיפה, החל להתאמן באופן חלקי עם הקבוצה, וההערכה היא שתוך כשבועיים יוכל להיות כשיר לפעילות מלאה. יחד עם זאת, בשלב זה, לאור העובדה שעבדולאי סק, ליסב עיסאת ושון גולדברג נמצאים לפני הברזילאי בהיררכיה, עושה רושם שפדראו יהיה הזר שלא יירשם לעת עתה בסגל.
כידוע, למכבי חיפה יש שמונה זרים, ובמועדון לא מתכוונים לוותר על המענק, כך שבכל משחק יהיו רשומים רק שבעה זרים בסגל. בשלב זה, פדראו יישאר מחוץ לסגל גם כשישוב לפעילות.
מלבד פדראו, גם קני סייף ואיתן אזולאי ממשיכים בשיקום, וההערכה במועדון היא שיש סיכוי לא מבוטל שהשניים יהיו כשירים למשחק מול הפועל תל אביב. עם זאת, בשבת הקרובה השניים צפויים להמשיך להיעדר מהסגל.
בנוגע לעלי מוחמד, השחקן כבר החלים מהפציעה בשריר הארבע ראשי, אך כעת הוא סובל מדלקת בכף הרגל, שבמכבי חיפה עדיין לא יודעים כיצד היא התפתחה. מוחמד החל בטיפול תרופתי ובעוד כמה ימים ינסה לשוב לאימונים. במועדון מקווים שהטיפול יסייע מול הדלקת ויאפשר לו לחזור לפעילות. בכל מקרה, הקשר לא צפוי להיכלל בסגל למשחק מול הפועל פתח תקווה.
מה דעתך על הכתבה?