לאחר ש-2,000 כרטיסים אזלו: ההקצאה הנוספת שקיבלה הפועל ת"א למשחק בסכנין

play
יימצא פתרון? אוהדי הפועל תל אביב | אודי ציטיאט
צפו: הפועל תל אביב ניצחה 1:3 את הפועל ירושלים, שער בכורה לבואטנג 03:21

אוהדי האדומים קיבלו 500 כרטיסים נוספים למשחק בדוחא, אך בשלב זה למרות הדרישה לא יופשרו מקומות נוספים. מי ימשיך בהרכב של ברדה?

קבוצות: הפועל תל אביב
(גודל טקסט)

לאחר ש-2,000 הכרטיסים שהוקצו לאוהדי הפועל תל אביב למשחק החוץ מול בני סכנין בשבת (19:30) אזלו, הופשרו היום 500 כרטיסים נוספים לטובת הקהל האדום. על אף הביקוש הגבוה לכמות נוספת, המשטרה אינה מאשרת בשלב זה מכירה מעבר לכך. בסכנין גם מבקשים למנוע מצב שבו תיווצר אווירה ביתית ליריבה בדוחא, במיוחד כשעדיין לא ברור היקף ההגעה של הקהל המקומי, על רקע חרם מצד חלק מהאוהדים.

הפועל תל אביב תגיע למשחק אחרי חמישה ניצחונות רצופים ותנסה לשמור על המקום השלישי. אליניב ברדה לא צפוי לבצע שינויים בהרכב שפתח נגד הפועל ירושלים ב-1:3 בבלומפילד ביום שישי האחרון. עומרי אלטמן ימשיך לפתוח בחוד ועמית למקין יתופקד לצד לויזוס לויזו וסתיו טוריאל. גם דורון ליידנר אמור להמשיך לפתוח אחרי שחזר להרכב במחזור האחרון.

שחקן הפועל תל אביב, עמית למקין
"מבחינתי רק להיות על המגרש". למקין | לילך וייס רוזנברג
עוד באותו נושא: הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי