ירין לוי צפוי להישאר בבית"ר ירושלים עד תום העונה הנוכחית, אך בסיומה יסיים השאלה בת שנתיים ויעזוב את הקבוצה מהבירה. השאיפה של הקשר ונציגיו היא לצאת לחו"ל, והוא כבר מעורר עניין רב מצד קבוצות ב־MLS. עם זאת, אם לא יימצא יעד מעבר לים, עשוי לוי ישוב למכבי חיפה, שבה חתם במהלך העונה הנוכחית על חוזה חדש. הסיכויים לכך אינם גבוהים, על פי שלמה וייס שמסקר את הירוקים, אך האפשרות אינה נשללת לחלוטין.
בפודקאסט "מעל הליגה" מבית ספורט1, גיל קנל תהה לגבי עתידו ואמר: "בקצב הזה הוא חוזר למכבי חיפה בעונה הבאה?"
וייס השיב והעריך: "אני מעריך שהוא לא יחזור למכבי חיפה, אני מעריך שהוא כן יימכר לחו"ל. זה לא סוד שיש קבוצות ב־MLS שרוצות אותו. יש לו סעיף שחרור של 2.5 מיליון יורו, שלא נחשב לגבוה במיוחד במונחים של היום. אני לא רואה אותו עוזב העונה, הוא הבטיח לבית"ר, לאלמוג כהן ולברק אברמוב. לא רואה סיכוי שזה קורה כבר העונה, אבל אני חושב שבקיץ יהיה מאוד קשה שירין לוי יגיע למכבי חיפה. אם הוא יגיע למכבי חיפה, זה השדרוג הכי גדול שהיא יכולה לבקש, כי אמצע של נבות רטנר, ירין לוי ועלי מוחמד – זה אמצע מטורף בעיניי".
כזכור, השבוע דיווח אופיר סער, שמסקר את הקבוצה מהבירה, כי בעוד הקבוצה נאבקת על האליפות מול הפועל באר שבע, בבית"ר ירושלים סירבו בשבועות האחרונים לשמוע הצעות מה־MLS עבור ירין לוי ועדי יונה. במועדון הבהירו כי כל עוד הקבוצה מצויה במאבק על התואר, לא ינהלו משא ומתן על מכירת שחקנים.
מה דעתך על הכתבה?