משה סיני, הקשר האגדי של הפועל תל אביב, התארח בפודקאסט "אגדת דשא" ונזכר בתחילת דרכו בקבוצה. סיני סיפר שלמרות שהיה שחקן מוביל בקבוצת הנוער, לא עלה לבוגרים ושוחרר לאחר שהתייחסו אליו באופן מזלזל ואף גזעני.
סיני שיתף: "בנוער זכינו באליפות הארצית, לכל הדעות הייתי אחד השחקנים הדומיננטיים בקבוצה. זה היה בעונה הראשונה שלי בנוער כשיש איתי שחקנים שגדולים ממני בשלוש שנים. העניין הוא שהעלו את חבריי להתאמן בבוגרים, אני לתומי שאלתי את המנהל המקצועי למה אני לא עולה".
"התשובה שלו הייתה זוועתית", הודה קשר העבר. "'אתה זה לא הם, אתה לא יכול להתאמן איתם'. היום מדברים על איך לגשת לילדים והוא אמר את זה בצורה כל כך נחרצת ופוגעת ואז החלו לי מחשבות בראש. העניין זה לא גזענות אבל ביררתי אחרי הרבה שנים ומסתבר שהייתה גזענות, עם כל הצער שבדבר".
סיני נזכר במקרה נוסף: "אחר כך הוסיפו על זה עוד יותר, היה שחקן בשם דודי אמיגה, במכבי יפו עזרו לו עם מימון ארוחת הצוהריים. גם אני הייתי במצב לא טוב בבית וביקשתי מאותם מנהלים להסתכל על זה, לפחות שיעזרו לי עם ארוחת צוהריים. אחד המנהלים סובב את הסכין עוד יותר ואמר 'זה לא נהוג אצלנו'".
לאחר מכן הגיעו מים עד נפש: "אמרתי לאחי, אני לא רוצה להישאר בהפועל ת"א ואני אוהד שרוף, לא היה מבוגר אחד שרצה לעזור, אין יותר מעליב מזה. זו הייתה המדיניות שלהם ואני הייתי בן 16, ביקשתי את השחרור ונתנו לי את הכרטיס בלי בעיה".
מה דעתך על הכתבה?