בריינה לא לוחצים על הזרים לשוב לישראל בשלב זה, זו הסיבה

בקבוצה ממתינים להנחיות פיקוד העורף והחלטת מנהלת הליגות לגבי חידוש המשחקים, לפני שיחליטו על החזרת שבעת השחקנים שאינם בארץ

(גודל טקסט)

מכבי בני ריינה היא אחת הקבוצות הבודדות בליגת העל שמתאמנות כרגע עם זר אחד בלבד, בזמן ששבעת הזרים האחרים של הקבוצה עדיין שוהים במדינותיהם. עד כה, היחיד שחזר לישראל הוא ויטלי דמשקאן, שאף כבש השבוע צמד במשחק האימון שבו גברה ריינה 2:4 על הפועל נוף הגליל.

ראשי ריינה ממתינים לעדכון הנחיות פיקוד העורף הערב, לצד החלטת מנהלת הליגות בנוגע לחידוש משחקי הליגה, לפני שיקבלו החלטות כלשהן בנוגע להחזרת הזרים לישראל.

מילאדין סטבאנוביץ', מכבי בני ריינה
ריינה לא לוחצת על הזרים לחזור בשלב זה | קובי אליהו

בשלב זה נמצאים כריסט טייהי, אנטוניו ספר, זה טורבו, עמנואל בנדה, וירג'יל פינסון, מילאדין סטבאנוביץ' וג'וניור פיוס בחו"ל, כל אחד במדינתו, ובריינה לא מכריחים אותם לשוב לישראל.

"אפשר להבין כל אחד מהם", אמר גורם במועדון בשיחה עם וואלה ספורט. "המצב כאן בישראל, בעיקר בצפון, ממש לא רגוע. אי אפשר לכפות על שחקן זר לחזור למדינה שנמצאת במצב מלחמה. נמתין להתפתחויות ונקבל החלטות בהתאם".

עוד באותו נושא: בני ריינה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי