בעיצומה של פגרת המלחמה הארוכה, כוכב העבר של מכבי חיפה, ראובן עטר, התייחס אתמול (שני) להארכת חוזהו הצפויה של ברק בכר ולדברים הניהוליים שלטענתו צריכים להתבצע בצורה ברורה ושונה במועדון.
בנוגע להארכת חוזהו של בכר, עטר ציין בתוכנית "קטן ב-2" ברדיו חיפה: "ברק הוא מאמן מצוין. הכל השתבש עכשיו עם כל המלחמה הזו. אם הכל היה רגיל, אז כן היה צריך לראות שאין פה התפרקות, חס וחלילה. הייתה פה ירידה בכושר בשבועיים האחרונים, אבל ברור שהוא מועמד מוביל וראוי. עם זאת, צריכים לעשות את זה קצת שונה – לא כמו לפני שנתיים. צריכים להיות דברים יותר ברורים, גם בעבודה שלו מול ליאור רפאלוב, מה שלא נעשה בעבר מול גל אלברמן. אנחנו זוכרים בדיוק את כל הבעיות שצפו באותה תקופה, כולל לגבי שחקנים".
עטר הרחיב בנוגע לשיתוף הפעולה בין המאמן למנהל המקצועי: "חשוב שלא יהיו מקרים של אי-הבנה. היו דברים לא ברורים לגבי מי באיזה תפקיד, מה צריך ומי לא צריך להיות. הכל חייב להיות ברור, כדי שלא יצוצו בעיות שיפגעו במועדון. אם בא אלי בעלים ואומר לי 'אני רוצה שהשוער הזה ישחק', אני אתן גיבוי, אבל לאורך כל הזמן דיברו מהיום הראשון על כך שברק לא רוצה את שריף כיוף. מאיפה ידעו את זה? לא היה גיבוי, וגם לא היה ניסיון של ברק להכחיש את חוסר העבודה המשותפת עם אלברמן, שנמשך כל השנה. חייב להיות שיתוף פעולה ברור בין ברק לבין ליאור, בהסכמה של יענקל'ה. אם פיטר אגבה יהיה בתחילת האימונים לעונה הבאה, זה לא כי ליאור רצה, אלא כי ברק הסכים. אם ברק לא רוצה את אגבה – אז אגבה לא יהיה".
עטר הוסיף לגבי הניהול המקצועי במועדון: "אם אני היום מנהל מקצועי של מכבי חיפה, אני בא למאמן ואומר לו: אלה השחקנים – מתאימים לך או לא? אם לא, תגיד לי מי, ואנחנו נקבל את ההחלטה. קיבלנו החלטות – עם מה אנחנו מסכימים ומה לא – והמאמן צריך לדעת שם גם למנהל המקצועי יש סיי. אם בכר היה הולך למכבי תל אביב, הוא היה מקבל פחות או יותר את מה שאנגלידס אומר לו, נכון? ברק וליאור חייבים 100% עבודה משותפת. אם לא, שלא יתחילו את העונה בכלל".
מה דעתך על הכתבה?