הבעלים של עירוני טבריה הסביר מדוע הסכים לקבל את העונש

play
שחקני עירוני טבריה | דני מרון
שערי השבוע של ספורט1 03:31

לאחר מאבק משפטי ממושך, עירוני טבריה נאלצה לקבל הפחתה של שמונה נקודות העונה. הבעלים, אריה קלמנזחון, הסביר: "ההגנה על השחקנים שלנו הייתה השיקול המרכזי, ואני לא יכולתי לאפשר לקריירות שלהם להיהרס בגלל טעויות מנהלתיות"

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

לאחר מאבק משפטי ממושך, עירוני טבריה נעתרה היום (רביעי) להצעת פשרה בעניינה, אשר כוללת הפחתת שמונה נקודות כבר העונה, ועד שש נקודות בעונה הבאה. הקבוצה הגיבה לכך בהודעה רשמית מטעם הבעלים אריה קלמנזחון, כאשר מיקי ביתן צפוי לספוג לעונש הרחקה של שבע שנים:

"אוהדים יקרים ומשפחת עירוני טבריה, לאחר חודשים של מאבק משפטי מורכב ובתקופה ביטחונית מאתגרת קיבלתי היום החלטה קשה אך אחראית לחתום על הסדר פשרה מול תובע ההתאחדות. למה בעצם הסכמתי?

גיא חדידה שחקן עירוני טבריה חוגג שער
גיא חדידה שחקן עירוני טבריה חוגג שער | אודי ציטיאט

"ההגנה על השחקנים שלנו היוותה עבורי שיקול מרכזי. מעל הכל, עמדה לנגד עיני טובת השחקנים שהואשמו ולא יכולתי לאפשר מצב שבו קריירות של שחקנים מצטיינים ונאמנים לקבוצה ייהרסו בגלל טעויות מנהלתיות. בחרתי לספוג את העונש כמועדון כדי שהם יוכלו להמשיך להילחם עבורכם על המגרש.

"סוף לחוסר הוודאות. הליגה חוזרת ואנחנו נפסיק להמשיך לנהל את המועדון בחדרי הדיונים. מהיום – הקרב חוזר לדשא. העונש הוא כבד מאוד ומכאיב אבל הוא לא ישבור אותנו. להפך, זה יהיה הדלק שלנו. אנחנו נראה לכולם שהרוח של טבריה חזקה מכל הפחתת נקודות. אנחנו נשארים בליגה על אפם וחמתם של כולם"

אריה קלמנזון בעלים עירוני טבריה
טבריה וההאתחדות יגיעו לבסוף לפשרה? אריה קלמנזון בעלי המועדון | אודי ציטיאט

המצב הנוכחי של התחתית:

9. קרית שמונה – 26 נקודות 10. הפועל חיפה – 24 נקודות 11. מ.ס. אשדו – 23 נקודות 12. הפועל ירושלים – 20 נקודות —- 13. עירוני טבריה – 18 נקודות (אחרי ההפתחתה) 14. בני ריינה – 11 נקודות

עוד באותו נושא: עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי