הפועל באר שבע חזרה לליגה לפני יומיים (שבת) ומעדה עם 1:1 ביתי נגד הפועל פתח תקוה, שבעקבותיו צומק הפער בפסגה מבית"ר ירושלים לשתי נקודות בלבד. בפודקאסט "המאמי הלאומית" מבית הפודיום דנו ליאור ברקוביץ', יואב גביזון וענר שכטר במצבה של המוליכה, מבניית הסגל ועד המשך דרכו של רן קוז'וך.
ברקוביץ' פתח: "קבוצה שרוצה לקחת אליפות לא יכולה לבנות על שחקן אחד. אליפות לוקחים עם שחקני הספסל".
גביזון התייחס לחיזוק בינואר: "בסוף, הגענו לינואר ועוד קצת לפני ינואר, היה להם משברון קטן. ואז הם הביאו את ג'בון איסט. במלחמה לא מצאו זמן להכשיר אותו ולהפוך אותו לשחקן הרכב, הוא מהחלוצים הטובים בליגה. היה ברור שאמיר גנאח לא נותן מספיק מספרים, מוחמד אבו רומי הוא הבשורה? אם זו הבשורה, משהו חסר".
ברקוביץ' תהה: "אבל את מי תביא? אין שחקן כזה בליגה, זה עצוב אבל אין".
גביזון השיב לו: "קלה לא עדיף? צ'יפיוקה סונגה לא עדיף? הבאתי לך שניים".
לאחר מכן, ברקוביץ' הפתיע: "אם רן קוז'וך לא לוקח אליפות אלונה ברקת צריכה לפטר אותו. לשרון מימר הייתי נותן הזדמנות".
שכטר לא הסכים איתו: "רן קוז'וך הוא אחד המאמנים הטובים בארץ, אם לא הטוב בארץ, כרגע הוא בתקופה לא טובה. הסגל של באר שבע מרגיש שהוא חסר, לעומת זאת בית"ר ירושלים, בפיגור 2:0 במחצית, איזה שחקנים נכנסים מהספסל? עומר אצילי, טימוטי מוזי וזיו בן שימול. שחקנים שעושים את ההבדל. להפועל באר שבע אין את זה".
מה דעתך על הכתבה?