"במכבי חיפה נותנים לגיטימציה להתנהגות של חזיזה וסק ובאים על ילד בן 19"

play
דולב חזיזה | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי תל אביב ניצחה 1:3 את מכבי חיפה שרשמה הפסד שלישי ברציפות 05:08

סייד אבו פרחי, שחגג מול האוהדים הירוקים, גרר עימות עם שחקני המארחת וביקורות. עם זאת, רועי זריהן טען ב"קיקטוק": "בואו בטענות לעצמכם ושחררו את הבן אדם, הוא לא התגרה באף אחד במכוון"

(גודל טקסט)

סייד אבו פרחי כבש שער נהדר אתמול (שבת) ב-1:3 של מכבי תל אביב מול מכבי חיפה. עם זאת, זכה לביקורת לאחר שחגג מול האוהדים הירוקים, כשחלק משחקני המארחת התעמתו איתו. בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" דנו בנושא ורועי זריהן טען שהחלוץ לא שגה.

"עושים עוול לסייד אבו פרחי עם הביקורת על החגיגה ונותנים לגיטימציה להתנהגות של דולב חזיזה ועבדולאי סק", אמר מגיש הפודקאסט. "במקום לבוא בטענות לעצמה ועל איך שהיא נראית, מכבי חיפה כאילו 'מגנה על הקהל שלה' ומנסה להגיע לילד בן 19".

סייד אבו פרחי חוגג | מאור אלקסלסי

זריהן הסביר: "בואו בטענות לעצמכם ושחררו את הבן אדם, הוא לא בא להתגרות באף אחד בצורה מכוונת, אין לו שום דבר נגד מכבי חיפה, אין לי ספק. הוא ילד בן 19 שהבקיע בסמי עופר, תנו לילד לחגוג. דור תורג'מן זה היה מוגזם, לאבו פרחי יש חגיגה קבועה. שחקנים צריכים לחשוב עכשיו אם לחגוג? עד שהוא כובש תנו לו לחגוג".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי