מתחילה לבנות את הסגל לעונה הבאה: לפחות ארבעה שחקנים בדרך החוצה ממכבי חיפה

play
עבדולאי סק, ברק בכר, סייד אבו פרחי | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי תל אביב ניצחה 1:3 את מכבי חיפה שרשמה הפסד שלישי ברציפות 05:08

בדרך לקיץ סוער: אחרי שהתרחקו מאוד מהמקום הרביעי שמוביל לאירופה, הירוקים מבינים כי עליהם להתחיל כבר כעת בבניית הסגל. פדראו, אגבה, סטיוארט ויובאנוביץ' צפויים לעזוב, כאשר גם סק עשוי לסיים את דרכו בקבוצה. התלבטות גדולה לגבי עמדת המגן השמאלי

קבוצות: מכבי חיפה
(גודל טקסט)

אחרי ההפסד למכבי תל אביב, שהגדיל את הפער מהמקום הרביעי לעשר נקודות, במכבי חיפה מבינים כי עליהם להתחיל כבר כעת בבניית הסגל לעונה הבאה. רק תרחיש דרמטי במיוחד יוביל לכך שהירוקים ישחקו במפעלים האירופיים בעונה הבאה.

בחיפה צפויים להיפרד לפחות מארבעה זרים: טריבנטה סטיוארט, פטר אגבה, ג'ורג'יה יובאנוביץ' ופדראו. גם עבדולאי סק עשוי שלא להישאר, כאשר במועדון מציעים לבלם, שמעוניין בחוזה לשתי עונות לפחות, חוזה לעונה אחת בלבד. בנוסף, יש קולות במערכת הסבורים כי סק לא צריך להמשיך גם מסיבות מקצועיות.

עבדולאי סק שחקן מכבי חיפה
צריך להישאר? סק | דני מרון

המשמעות היא שהירוקים ינסו להחתים לפחות ארבעה זרים חדשים. העמדות המיועדות לחיזוק הן חלוץ, קשר התקפי בעמדה מספר 10, קשר מרכזי נוסף וייתכן שגם בלם. עמדה נוספת שעדיין לא התקבלה בה החלטה סופית היא המגן השמאלי. במועדון מעריכים מאוד את ינון פיינגזיכט, וההתלבטות היא האם להחזיר את דניאל גולאני ולהמתין לחזרתו של פייר קורנו באמצע העונה, או להחתים מגן בכיר כבר מתחילת העונה שיתמודד עם פיינגזיכט על המקום בהרכב.

המגן הצעיר לא צפוי להיות בסגל למשחק ביום רביעי מול הפועל תל אביב בשל גיוסו לצבא, שלא נדחה. ככל הנראה קני סייף ימלא את מקומו כמגן שמאלי, כשגם מערך של שלושה בלמים נשקל.

מי שייעדר גם כן הוא טריבנטה סטיוארט, שספג כרטיס אדום. עבור החלוץ מדובר באדום ישיר שני העונה, ולכן הוא לא יהיה בסגל גם למשחק שלאחר מכן, כשבכל מקרה הוא צפוי כאמור לעזוב בתום העונה.

עוד באותו נושא: מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי