משה פרימו בחר צד בסאגת נתניה ואבוקסיס: "מי שכתב את זה הוא איש קטן"

play
משה פרימו | באדיבות רדיו 103FM
צפו: מכבי נתניה הביסה את בני סכנין 0:3. טבארש סובב לחיבורים, בילו כבש 05:01

העיתונאי שידוע באהדתו ליהלומים תקף ב-103FM: "זו לא הודעת מועדון, אלא גורם שאני יודע מי זה ולא אהב את המאמן מהרגע שהגיע. איך אתם מעזים?"

(גודל טקסט)

סאגת יוסי אבוקסיס ומכבי נתניה עוררה עניין רב. מי שהגיב לנושא הוא משה פרימו, שידוע באהדתו ליהלומים. בתוכנית הספורט של 103FM תקף העיתונאי את המועדון, כשמבחינתו ההודעה שיצאה פוגעת בתדמית הקבוצה.

"מכבי נתניה התנהגה כמו מועדון קטן", אמר פרימו. "מבחינתי זו לא הודעת מועדון, זה גורם שאני יודע מי זה, מישהו שלא אהב את יוסי אבוקסיס מהרגע שהגיע לנתניה. אבוקסיס אמר 'די עם הצביעות, לא נתנו לי לעבוד' והוא צודק בכל מילה, לא אהבו אותו, שמו לו רגליים. לאחר מכן הגיעה הודעה של מועדון קטן".

יוסי אבוקסיס | ברני ארדוב

העיתונאי תקף: "מי שכתב את זה הוא איש קטן שהוציא את נתניה מועדון קטן, הרי עם הרזומה של אבוקסיס החתימו אותו. איך אתה מעז לתת לעצמך שער עצמי? זה הטריף אותי! אני אוהד נתניה, אם הייתי יועץ התקשורת שלהם הייתי מוחק את זה, איך אתם מעזים?".

אופיר: אבוקסיס הביא גביעים בשנים קשות של בני יהודה ובית"ר ירושלים. ההודעה הזו היא בושה וחרפה. הוא לא היה צריך את כל המונולוג.

טוכמן: בהודעה הזו של מכבי נתניה היא הודתה בכל מה שאבוקסיס אמר. הרי אבוקסיס אמר שהוא לא מוכן לקחת חלק במופע הצביעות, אם בסוף נתניה מוציאה הודעה כזו זה אומר שיוסי צדק, יש פה כשל לוגי.

ורמוט: גם אם יוסי אבוקסיס פתח קצת יותר ממה שהיה צריך, נתניה ואותו גורם עלוב היו צריכים לשמור על ממלכתיות ולהגיד שלא יהיה טקס וזה הכול.

אופיר: אגב הטקס הוא יח"צ מול הקהל, אני מכיר הרבה שחקנים שמוזמנים לטקסים ולא סובלים את המועדון, אפילו לא מקבלים כרטיסים למשחקים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי