חלוץ מוביל בליגת העל הוצע לכל הגדולות – וכולן סירבו. זו הסיבה

play
שחקן הפועל באר שבע, לוקאס ונטורה, מול שחקן בית"ר ירושלים, עומר אצילי | דני מרון
צפו: לויזו כיכב עם צמד ובישול, הפועל תל אביב רמסה 0:4 את מכבי חיפה 03:41

על רקע חוסר הוודאות לגבי מעמדו במכבי חיפה, אופיר סער סיפר ב"קיקטוק": "עם כל הרעש סביב מלמד, שאר המאמנים לא רצו אותו. לא הכול זה מספרים"

(גודל טקסט)

לאורך העונה המאכזבת של מכבי חיפה, אחת הסאגות היא אי-שיתופו של גיא מלמד בחלקים נרחבים של העונה. על אף שלמלך השערים של העונה שעברה יש עד כה עשרה שערים ב-17 הופעות בלבד, הוא לא נחשב לחלוץ הראשון של ברק בכר.

מאמן מכבי חיפה הסביר לפני המשחק נגד הפועל תל אביב (שהסתיים ב-4:0 כואב): "הוא חלוץ שמבקיע שערים שאחרים לא יכולים, אבל הוא יודע שבמכבי חיפה צריך לתת הרבה מעבר לשערים". הכוונה הייתה לכך שבכר מבקש ממלמד ללחוץ את הבלמים כל העת ולטענתו החלוץ לא עושה כך.

המושיע. מלמד | קובי אליהו

אופיר סער התייחס למצב ב"קיקטוק" וסיפר שבכר הוא לא המאמן היחיד ש"וויתר" על מלמד: "עם כל הרעש סביב גיא מלמד, אף מאמן מוביל בארץ לא רצה אותו. אלמוג כהן לא רצה אותו בבית"ר ירושלים, רן קוז'וך לא רצה אותו בהפועל באר שבע, מכבי תל אביב לא רצתה אותו, הציעו אותו לאליניב ברדה בהפועל תל אביב והוא לא הסכים. יש לזה סיבה, לא הכול זה מספרים, אנחנו בעולם אחר של כדורגל וזה בסדר שהוא לא יהיה במכבי חיפה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי