מרציאנו יפתח גם מול מכבי חיפה. שלושה שחקנים מתחרים על המשבצת של אבו רומי

play
שחקן הפועל באר שבע, מוחמד אבו רומי | דני מרון
צפו: אליאל פרץ וזלאטנוביץ' כבשו, 0:2 להפועל ב"ש על הפועל תל אביב 04:12

הפועל באר שבע ורן קוז'וך צפויים להמשיך להעניק את הקרדיט לשוער הוותיק במשחק החשוב בסמי עופר (רביעי, 20:00, ספורט4). אחמד, סטויאנוב ולוי מועמדים להחליף את שחקן הכנף המוצהב. כנעאן לא אופציה

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

אופיר מרציאנו ימשיך בשער הפועל באר שבע במשחק מחרתיים מול מכבי חיפה באצטדיון סמי עופר (רביעי, 20:00, ספורט4).

כזכור, מאמן הקבוצה רן קוז'וך ביצע שינוי משמעותי בין הקורות במשחק שלשום מול הפועל תל אביב, כאשר הציב את מרציאנו הוותיק במקום ניב אליאסי. המגמה הזאת תימשך גם במשחק מחרתיים, וקרוב לוודאי שגם עד סוף העונה יהיה יתרון לשוער בעל הניסיון על פני השוער הצעיר יותר.

אין בכך לומר שקוז'וך לא חושב שאליאסי הוא שוער טוב, אבל בשלב הזה נראה שהמאמן מעדיף את השוער בעל הקילומטראז' הרב יותר, אף שאליאסי מוגדר כשוער הראשון של הפועל באר שבע.

אופיר מרציאנו, שוער הפועל באר שבע
"סופר פאוור". מרציאנו | מאור אלקסלסי

עבור מרציאנו אין כאן בעיה כלשהי, מאחר שהוא שיחק העונה מספיק משחקים, בוודאי בגביע המדינה, והיה גם זה שעמד בין הקורות של הקבוצה בעונה שעברה, במסע שהסתיים בזכייה בגביע.

בנוסף, הפועל באר שבע תצטרך לבצע שינוי משמעותי בחלק הקדמי, מאחר שמוחמד אבו רומי מוצהב ולא יוכל לשחק. על מקומו מתחרים שלושה שחקנים: זאהי אחמד, רועי לוי ויוני סטויאנוב.

מי שלא נמצא שם כרגע כאופציה הוא חמודי כנעאן, שגם שלשום לא נכנס מהספסל וכרגע אינו במעמד שמאפשר לו לפתוח בהרכב.

בהפועל באר שבע מעריכים שהמשחק המשמעותי ביותר במאבק האליפות יהיה המפגש הישיר מול בית"ר ירושלים בטדי באמצע השבוע הבא. עם זאת, ברור לכולם שעד אז הקבוצה צריכה לנצח את מכבי חיפה ואת הפועל פתח תקווה בשני המחזורים הקרובים, כדי להגיע עם מקסימום נקודות למפגש הגדול מול השחקנים של ברק יצחקי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי