"תחושות קשות": שחקני מ.ס אשדוד בכו אחרי ההפסד להפועל חיפה

play
שחקני מ.ס אשדוד | מאור אלקסלסי
צפו: נאווי נתן להפועל חיפה 0:1 חשוב בקרב התחתית נגד מ.ס. אשדוד 02:03

הקבוצה מעיר הנמל ירדה מתחת לקו האדום אחרי ההפסד 1:0 בסמי עופר וכעת היא כבר לא תלויה בעצמה, כאשר השחקנים מתקשים לעכל את המצב: "נצטרך לתת הכל על הדשא כדי לנצח את הפועל ירושלים"

קבוצות: מ.ס. אשדוד
(גודל טקסט)

במ.ס אשדוד מתקשים לעכל את המצב הקשה של הקבוצה, שירדה אל מתחת לקו האדום אחרי הפסד 1:0 להפועל חיפה, שני מחזורים לסיום העונה. כבר בחדר ההלבשה בסמי עופר, השחקנים בכו מתוך הבנה שהם עלולים לרדת לליגה השנייה. המאמן שרון מימר ניסה לאסוף את השברים באימון הבוקר על מנת לנסות להשאיר לקבוצה סיכוי להישאר בליגה, כאשר תנאי מחייב לכך הוא ניצחון על הפועל ירושלים.

מהבוקר אשדוד לא תלויה בעצמה וגם אם תנצח את שני המשחקים הקרובים לא בטוח שתישאר, אבל כדי לתת לעצמה סיכוי למחזור האחרון היא חייבת לנצח מחרתיים את הפועל ירושלים. במקרה כזה היא תשתווה בנקודות לקבוצה מהבירה שלפחות כרגע מחזיקה במאזן טוב יותר של הפרש שערים.

אם אשדוד תנצח ותשווה את מספר הנקודות לזה של ירושלים, היא תקווה לתסריט מוצלח במחזור האחרון, אז היא תצא למשחק חוץ מול קרית שמונה כאשר במקביל הפועל ירושלים תשחק מול עירוני טבריה.

כך או אחרת במועדון ינסו להרים את השחקנים ביומיים שנותרו למשחק מול הפועל ירושלים כדי לבוא לנצח את הפועל ירושלים באצטדיון הי"א ולתת לעצמם סיכוי להישאר בליגה. "ברור שכרגע התחושות קשות אבל זה היופי בספורט. השחקנים האלה בחרו להיות ספורטאים. להיות כדורגלנים. הם צריכים לבוא ולתת את הכל על הדשא ביום רביעי כדי לנצח ולקוות שבמחזור האחרון הקארמה השלילית ומה שעובר על הקבוצה כבר כמה חודשים ישתנו", אמרו הבוקר במועדון.

טימותי אוואני (מימין) עם איברהים דיאקיטה שחקני מ.ס. אשדוד
| מאור אלקסלסי
עוד באותו נושא: מ.ס. אשדוד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי