Sport1 Banner

ברק יצחקי מחזיק בהצעה מקבוצה אחרת? "יכול להיות שהוא מחכה לרגע האחרון"

play
ברק יצחקי מאמן בית"ר ירושלים | מאור אלקסלסי
צפו: בית"ר ירושלים שוב חזרה מפיגור מול מכבי תל אביב וניצחה 1:2 05:22

אבי נמני ואופיר סער התייחסו ב-103FM לעתידו של מאמן בית"ר ירושלים, לאחר שסער דיווח לאחרונה כי הצדדים צפויים להיפגש בתחילת השבוע הבא: "יש פה עוד דברים שצריך לקחת בחשבון לפני הכסף"

(גודל טקסט)

אופיר סער דיווח לאחרונה כי בית"ר ירושלים צפויה לשבת עם ברק יצחקי למשא ומתן בתחילת השבוע הבא, לאחר סיום העונה. בעקבות זאת, בתוכנית הספורט של 103FM עסקו אתמול סער ואבי נמני בעתידו של המאמן.

האזינו לשיחה המלאה

תחילה התייחס סער למצב בין הצדדים ואמר: "אם עכשיו היית שואל אותי, הייתי אומר שהאחוזים הם 50-50, כדי לא להגדיל את האחוזים לאיזשהו צד. זה שהם לא מנהלים משא ומתן בשלושת החודשים האחרונים, זה לא קידם את האנרגיות בין הצדדים. בסוף, בשלושת החודשים האלה כל צד עשה את השיקולים שלו. אני כן יודע שאלמוג כהן מאוד מעריך את יצחקי. לגבי השכר, לא יהיה מאה אלף שקל לחודש בבית"ר ירושלים, אבל 10,000 שקל לכאן או לכאן זה לא מה שיכריע. בסוף, כשנכנסים למשא ומתן, זה לא רק כסף".

בהמשך הצטרף נמני לדיון ואמר: "אם יצחקי רוצה לאמן בבית"ר ירושלים, אז ההפרש בין 80 ל-90 או בין 90 ל-100 זה לא מה שאמור למנוע ממנו. יכול להיות שיש לימיט מסוים שברק אברמוב לא רוצה לעבור אותו. מי מבטיח ליצחקי שבקבוצה אחרת הוא כן יקבל את המספרים האלה? צריך לעשות הפרדה בין הנושא של הכסף לבין הנושא המקצועי, ואם יצחקי רוצה להמשיך – אני חושב שהוא ימשיך".

ברק יצחקי | דני מרון

עוד הוסיף נמני: "ברור שכולם רוצים להרוויח כמה שיותר כסף, ויש כאלה שבאמת מגיע להם. יצחקי עשה קפיצת מדרגה יפה העונה. אני הייתי בטוח שבית"ר ירושלים תיאבק על מקומות 3-4, ובסוף היא נאבקת כאן על אליפות. גם אם היא לא תזכה באליפות, העונה הזו היא הצלחה. הוא צריך להיות מתוגמל על זה, אבל בפרופורציות. זה לא רק העניין של הכסף, יש פה עוד דברים שצריך לקחת בחשבון לפני הכסף. אם הדברים האהלה עוברים, אז אחר כך להסתדר עם הכסף, לדעתי זו כבר תהיה פחות בעיה".

לבסוף התייחס סער שוב לנושא ואמר: "בסוף אתה לא יודע מה עובר ליצחקי בראש, אף אחד לא יודע. תוך כדי תנועה תמיד יש אי־הסכמות, אבל זה חלק מההצלחה שלהם. אני חושב שהקטע שלא ניהלו משא ומתן קודם יצר איזשהו משהו, ואנחנו נראה בסוף השנה איך הסינרגיה תהיה. זה גם כסף, אבל לא רק – זה גם התקציב, מה יש ליצחקי ביד ומה אברמוב וכהן רוצים לעשות. בהערכה שלי, אלמוג כהן כן רוצה את ברק יצחקי. כשמשכללים הכול, אני לא יכול להגיד מה יקרה – רק כשהם יישבו נדע".

נמני סיכם את הדיון: "יכול להיות גם שליצחקי יש איזושהי הצעה מקבוצה אחרת, והוא מחכה לרגע האחרון כדי לבצע את הפעולה שלו".

המאמן ברק יצחקי, הבעלים ברק אברמוב, המנהל המקצועי אלמוג כהן במסיבת העיתונאים של בית"ר ירושלים | דני מרון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי