המשך דרכו של ברק יצחקי בבית"ר ירושלים עדיין בסימן שאלה, כשהצדדים צפויים להיפגש בקרוב ולנסות להגיע להסכם על חוזה חדש. אופיר סער סיפק את הפרטים בנושא וגם התייחס לאפשרות של מהלך שיטלטל את ליגת העל – החלפת יצחקי ברן קוז'וך, שעבד עם אלמוג כהן במכבי נתניה ועדיין לא חתם על חוזה חדש בהפועל באר שבע.
"כרגע יש סיכוי של 50 אחוז שברק יצחקי יישאר בבית"ר ירושלים, יש פגישה בתחילת השבוע", הבהיר סער ב"קיקטוק". "בחודשים שלא ניהלו משא ומתן קרו דברים בין הצדדים, כשאתה לא מנהל משא ומתן כל צד משחק עם הקלפים שלו ובאים עם זה לפגישה".
על הצד שנמצא בעמדת כוח במו"מ: "ברק יצחקי אמר לטלוויזיה בסיום המשחק מול הפועל פתח תקוה שיישבו ויראו מה יהיה, במסיבת העיתונאים הוא אמר שהוא רוצה להישאר. זה נראה שכרגע אין לו משהו ביד, אם היה לו משהו ביד הוא לא היה נשאר. לבית"ר תמיד יהיה משהו ביד, יכול להיות שזה יהיה משה אוחיון. לאלמוג כהן יש מאמנים בקאדר".
גילי ורמוט רמז: "אגב, אם רן קוז'וך לא סוגר בהפועל באר שבע, אנחנו מכירים את היחסים שלו עם אלמוג כהן".
סער השיב: "נכון, אבל יש את עניין הכסף, לפי הווייבים של אלונה ברקת וקוז'וך הוא ימשיך, מצד שני אם זה לא יקרה הוא יכול להפוך למועמד לבית"ר. אצל ברק יצחקי גם יש את הנושא הכספי. בסוף, אלמוג כהן מחזיק ממנו מקצועית אבל במועדון רוצים לראות שהוא רוצה להישאר".
מה דעתך על הכתבה?