אדריאן אוגריסה, סגן מלך השערים של ליגת העל, נכלל בהרכב מצטייני העונה של הפודקאסט "מעל הליגה" מבית ספורט1. גיל קנל ואופיר סער הסבירו את הבחירה בפרואני, כאשר סער אף העריך היכן ישחק לדעתו החלוץ הלוהט של עירוני קריית שמונה בעונה הבאה.
צפו ב"מעל הליגה"
קנל החמיא לחלוץ והסביר מדוע מדובר בבחירה טבעית: "לגבי עמדת החלוץ, לא הייתה לי ברירה אלא לשים את אדריאן אוגריסה, הנציג היחיד מהפלייאוף התחתון. 18 שערים בעירוני קריית שמונה זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו – זה יוצא דופן ומטורף. זה שחקן שאם לא הוא, אני לא יודע אם הקבוצה נשארת בליגה. אחד הזרים הטובים ביותר שהגיעו לפה העונה, חלוץ מדהים".
סער הוסיף: "הברקה. הגיע לכאן שחקן בגיל מבוגר יחסית, בפעם הראשונה הוא יוצא מדרום אמריקה. מאמנים בדרך כלל לא ממהרים להביא שחקנים שלא יצאו עד עכשיו מהמדינה או מהיבשת שלהם, כי הרבה פעמים כששחקנים יוצאים מדרום אמריקה מאוחר, קשה להם להתאקלם והם מתגעגעים הביתה. לקחו את הסיכון הזה, הגיע שחקן רעב, והשתלב מצוין בקבוצה ובמדינה".
באשר לעתידו של אוגריסה, אמר סער: "אני לא בטוח שהוא מתאים לכל אחת מהקבוצות הגדולות בארץ, יש לו מיני גיא מלמד בתכונות, ואיזי שרצקי גם ירצה עליו הרבה כסף (כ-1.5 מיליון יורו דמי העברה). בגלל המספרים, אני כן רואה אותו נמכר לחו"ל והולך לעשות כסף. סין – ראיתי שהייתה לו איזושהי הצעה, יפן אולי. אני רואה אותו נמכר לאזורים האלה יותר".
מה דעתך על הכתבה?