Sport1 Banner

עובד במכבי חיפה עד לא מזמן טען: ברק בכר כיוון לשינוי הדרמטי

אחרי שנודע שהמאמן יישאר, על אף שעזבו מספר עוזרים מהצוות המקצועי, ג'ובאני רוסו טען ב"קיקאוף": "למה הוא לא סגר איתם? זה הדבר הראשון שעושים כשסוגרים על חוזה"

(גודל טקסט)

במכבי חיפה בוצעו מספר שינויים מהותיים בתקופה האחרונה, כשמספר אנשים מהכוורת של ברק בכר עזבו. לאור ההחלטות, היה ספק לגבי המשך דרכו, אך המועדון הודיע שהמאמן ימשיך ושחלוקת הסמכויות בינו לבין ליאור רפאלוב תשתנה.

על אף שהמהלך הוצג במספר מוקדים ככזה שהפתיע את בכר, ג'ובאני רוסו – שעבד במכבי חיפה עד לא מזמן – טען ב"קיקאוף" שהמאמן כיוון לשינוי. כוכב העבר תהה: "אם ברק בכר חתם לפני חודש, למה הוא לא סגר עם העוזרים שלו?".

ברק בכר, גיא צרפתי | דני מרון

רוסו הבהיר: "סגרת חוזה, אתה צריך להגיד ישר 'מה עם העוזרים שלי?', ככה עושים. אם היה להם חוזה לעונה הבאה הם היו נשארים, אין להם חוזה. אם אני מאמן, קודם כל אתה מבקש חוזה מהעוזרים שלך ואומר שאם הם לא נשארים אני לא פה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי