Sport1 Banner

מאמן קפריסין אישר: "לויזו עזב את הנבחרת כדי להשלים את המעבר"

אפוסטולוס מנציוס סיפר במסיבת העיתונאים לפני ליכטנשטיין שהקשר לא ייקח חלק במשחק הידידות ויחתום בכוכב האדום בלגרד

(גודל טקסט)

לויזוס לויזו לא ייקח חלק במשחק הידידות של נבחרת קפריסין מול ליכטנשטיין, לאחר שקיבל אישור לעזוב את מחנה הנבחרת כדי להשלים את מעברו מהפועל תל אביב לכוכב האדום בלגרד. מאמן הנבחרת, אפוסטולוס מנציוס, התייחס לכך במסיבת העיתונאים לקראת המשחק ואישר כי הדברים היו ידועים מראש.

"לויזוס היה צריך לעזוב כדי שההעברה שלו תושלם. ידענו את זה", אמר מנציוס בקצרה, כשנשאל על היעדרותו של הקשר הבינלאומי מהמשחק הקרוב. הכוכב האדום תממש את סעיף השחרור בגובה 3 מיליון שקלים ותרכוש את השחקן מהפועל תל אביב.

ברדה היה מרוצה מתפקודו במרכז השדה. לויזו | דני מרון

בקפריסין דווח כי לויזו לא יהיה בסגל למשחק הידידות, וכעת דבריו של המאמן מחזקים את ההערכה כי המעבר שלו נמצא בשלבים מתקדמים. השחקן, שנמנה על סגל הנבחרת, עזב כאמור את המחנה כדי לסגור את פרטי העסקה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי